Reacția lui Cabral, după lansarea emisiunii care i-a înlocuit show-ul la Pro TV: „Mi-a dat niște palme”

Ultima actualizare:

Emisiunea „Batem palma?”  debutat la Pro TV, luni, 12 decembrie, înlocuind „Ce spun românii”, găzduită de Cabral. Acesta transmisese, inițial, că va urma o perioadă de pauză, după încheierea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar fanii lui Cabral par să se despartă greu de el.

Emisiunea lui Cabral a fost înlocuită de show-ul prezentat de Cosmin Seleși, la Pro TV
Emisiunea lui Cabral a fost înlocuită de show-ul prezentat de Cosmin Seleși, la Pro TV

Astfel, după un val de reacții apărute în mediul online, după lansarera noi emisiuni, Cabral a intervenit, luni seară, exact înainte de miezul nopții, prin contul său de socializare.

Azi a fost prima zi fără Ce spun romanii pe sticlă. A intrat în loc "Batem palma", un proiect nou, o emisiune concurs - format internațional. Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre „Ce spun românii”. Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani. Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci... n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos”, a transmis Cabral, pe Facebook.

Dacă prezentatorul a fost emoționat de valul de simpatie față de fosta emisiune, Cabral nu a fost deloc încântat de reacțiile telespectatorilor, la adresa noului show de la Pro TV. Acesta a ținut să ia atitudine și chiar să lămurească anumite aspecte.

„În același timp... mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul acestei săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta... și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face. Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că "Ce spun românii" a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia. Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect. Sper să vă uitați la "Batem palma?" și să vă placă. Noi... o să ne mai vedem. Pe-aci pe Facebook, pe Insta, pe cabral.ro... sănătoși să fim, să ne fie copiii bine... și să ne întâlnim pe zâmbet”, a scris Cabral, lăsând să se înțeleagă faptul că va lipsi din televiziune pentru o perioadă.

De altfel, prezentatorul a transmis, anterior, faptul că dorește să se dedice mai mult timp familiei, în următoarea perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net