Copiii îi dau mari bătăi de cap lui Cabral. Ce probleme are vedeta de la PRO TV: „Mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă”

Ultima actualizare:

Să fii părinte nu-i lucru ușor, mai ales când ai și fată, și băiat. Cabral și Andreea Ibacka se pot numi cei mai fericiți oameni de pe Pământ, dar și epuizați de puteri câteodată. Cei doi copii pe care îi au împreună par să nu aibă milă de părinții lor, căci micuții iubesc nespus să își consume energia până târziu în noapte, apoi să se trezească, pregătiți din nou pentru o altă rundă de joacă. 

Cabral, dezvăluiri din viața de părinte / foto: Social media
Cabral, dezvăluiri din viața de părinte / foto: Social media

Cabral dă dovadă încă odată de umor, semn că găsește resursele necesare să îmbrățișeze curajos meserie de părinte și ocrotitor al copiilor lui. Totuși, cum se face că Namiko și Tiago fac orice numai să nu adoarmă la ore cât de cât decente? Nu noi ne întrebăm asta, ci tatăl lor, care a stârnit hohote de râs cu cea mai recentă postare de pe Facebook. 

Cabral: „Tot degeaba, nu adorm”

Ce face, ce nu face, cert este că nicio improvizație nu dă roade, astfel că problema somnului persistă în familia Ibacka. Prezentatorul de televiziune a realizat o postare în mediul online prin intermediul căreia „își plânge durerea” cu prietenii de pe Facebook, mai ales cu cei care au copii și împărtășesc experiențe asemănătoare de parenting. 

„Bună ziua. Mă numesc Cabi și sunt tată de fete și de băiat.

Rog și eu acum, public, asumat, să-mi explice și mie un părinte cum e cu copiii ăia perfecți, care se culcă la 20:00 și dorm până la 07:30.

Că ăștia ai mei ori au softul stricat, ori au moștenit frichineală în koor de la tac'su, ori nu știu ce au, că nu vor să doarmă, mănenemă, orice le-aș face!

Dacă îi pun în pat la 20:00... e ca și cum aș băga găina vie în cuptor! De nu se frichinesc, se rostogolesc, se smotocesc... tocesc cearșeafurile alea de le fac chiloți!

Le vorbesc frumos, le spun povești, le pun muzică... mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba, nu adorm!

Și dacă se întâmplă să adoarmă - ca prin minune - la 21:00... m-am nenorocit! La 05:00 A.M. umblă prin casă de zici că-s în Zombie 3 - Învierea!!!

Spuneți-mi și mie, vă roagă fratele vostru din Berceni, cum e să ai un copil din ăla din film, de-l bagi în pat, îl pupi pe frunte, îi urezi "Noapte bună, tati te iubește!" și el închide ochii fericit și doarme ca nebunu' până la 07:00 dimineața?

Că pe ai mei... până nu-i ameninț cu cuțitele de bucătărie, nu-i conving să stea lipiți de cearceafurile alea!

Vă mulțumesc.

P. S. Bine că nu se văd cearcănele la afro-români, că eram desfigurat deja!”, a fost textul amuzant redactat de Cabral, pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net