Cabral, poză rară cu fiul lui! Ce mare și drăgălaș s-a făcut Tiago! Toți spun că seamănă cu mami

Ultima actualizare:

Cabral Ibacka a confiscat toate inimioarele din Instagram cu ultima lui postare. Este vorba despre o poză cu Tiago, fiul lui și al Andreei Ibacka. Micuțul a crescut, este adorabil și i-a cucerit pe admiratorii tatălui său cu zâmbetul de ștrengar. Cabral a primit numeroase reacții și de la colegii lui din PRO TV.

Cabral, un tătic de zahăr. Foto: Instagram
Cabral, un tătic de zahăr. Foto: Instagram

Cabral (44 de ani) și Andreea (36 de ani) Ibacka au devenit pentru a doua oară părinți pe 5 octombrie 2021, când în viața lor a apărut și un băiețel, Tiago. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 3 ani. Prezentatorul emisiunii "Ce spun românii", de la PRO TV, ne-a arătat, pe Instagram, ce mândrețe de băiat are. Tiago va împlini luna aceasta 6 luni și este tot numai un zâmbet.

"El este Tiago Ibacka. Namiko îi spune Leagăn, în continuare. Noi,  Minipufarețul, Ghiozdănel, Bombiță, în toate felurile-i spunem. E vesel. Timid. Și cam simpatic", a scris Cabral în dreptul imaginii.

Tiago, fiul de 6 luni al lui Cabral și al Andreei. Foto: Instagram
Tiago, fiul de 6 luni al lui Cabral și al Andreei. Foto: Instagram

Cei care i-au lăsat comentarii lui Cabral au și dat verdictul: băiatul seamănă cu mama. "Vai, Cabralitos, ce mândrețe de băiețel ți-a făcut soția!", a exclamat Adela Popescu. Și Corina Caragea i-a lăsat inimioare lui Tiago. "Copy-paste mama lui", "Seamămă cu mămica lui", au comentat fanii.

Andreea Ibacka: "Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic"

La începutul acestui an, Andreea Ibacka a fost invitată la o emisiune TV și a recunoscut că primele luni cu Tiago nu au fost deloc ușoare. „Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei însă”, a spus Andreea Ibacka în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net