Diferența de vârstă dintre Cabral Ibacka și Andreea. Ce spune prezentatorul TV: „Nu suntem un exemplu”

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz. Sunt împreună de mai bine de 10 ani și au devenit părinții a doi copii, reușind astfel să pună bazele unei căsnicii solide. Totuși, între cei doi există o diferență de 8 ani de zile, pe care au învățat însă să o gestioneze. 

Cabral și Andreea Ibacka / foto: Social media
Cabral și Andreea Ibacka / foto: Social media

În cel mai recent interviu oferit publicului, prezentatorul de la PRO TV a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, și a povestit cum reușesc să gestioneze micile neînțelegeri care apar în orice familie. 

Cabral Ibacka: „Ne-am făcut echipă de curse” 

Diferența de vârstă a fost resimțită de Andreea, care și-a înțeles soțul și l-a ajutat să depășească acea criză a vârstei mijlocii, despre care chiar ea a vorbit. Cabral își expune și el punctul de vedere și mărturisește că el și Andreea nu sunt un exemplu, dar au învățat foarte bine cum să gestioneze neînțelegerile apărute pe parcurs. 

„Așa e nevasta, nu scapă vreo ocazie să te facă de toată ocara… La mine n-a fost nicio criză, am trăit întotdeauna fiind conștient că nu știu când se termină ața. Nu știu câte zile am, așa că am încercat în viață să fac toate lucrurile pe care oamenii se bazau să le fac… dar să am grijă să și trăiesc, între timp. Am avut pasiuni pentru diverse hobby-uri, le-am consumat. Am vrut să sar cu parașuta – am sărit! Am vrut să fac enduro, paragliding, sailing și kite – am făcut! Ne-am făcut echipă de curse, Bad Petunia, suntem constant pe podium. Merg pe moto. (zâmbește) Știi cum e… îți plătești și ratele, mai mănânci și câte un ecler.

Nu suntem un exemplu. Și n-ar trebui să fim. Pentru nimeni. Suntem doi oameni care fac greșeli, dar care încă găsesc resurse să repare greșelile. Poate de-afară am putea părea, pentru câțiva, din când în când, perfecți. Ei bine, suntem departe de așa ceva. În 15 ani am învățat cum să facem treburile așa cum ar trebui. Și tot greșit ne ies, deseori. Deci… nu te lua după noi, nu e pont”, a mărturisit Cabral Ibacka, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net