Vica Blochina, acuzații grave la adresa Oanei Roman! Vedeta susține că îl bătea și îl umilea pe Marius Elisei: „I-a dat 3 palme peste cap”

Continuă scandalul între cele două foste prietene. După ce a aflat că Oana Roman o va chema în instanță pentru afirmațiile sale legate de fotografiile editate pe care le publică în mediul online, Vica Blochina a făcut alte dezvăluiri legate de căsnicia fiicei lui Petre Roman cu Marius Elisei. Se pare că bărbatul a fost lovit de către fosta lui parteneră de viață.

Vica Blochina, acuzații grave la adresa Oanei Roman / Foto: Colaj Facebook
Vica Blochina, acuzații grave la adresa Oanei Roman / Foto: Colaj Facebook

L-a bătut Oana Roman pe Marius Elisei? Vica Blochina face o nouă serie de acuzații și spune că fostul soț al fiicei lui Petre Roman nu ar fi avut o viață prea ușoară alături de partenera sa, fiind tratat ca o slugă și lovit în văzul tuturor. Iar toată scena a avut loc chiar în casa Oanei Roman.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit de una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga lui, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, pentru Playtech.ro.

Vica Blochina: „Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate”

Mai mult, se pare că Marius Elisei nu ar fi singura victimă a Oanei Roman. Blondina dezvăluie că aceasta s-ar comporta destul de urât cu toți oamenii din jurul ei, motiv pentru care nu are prieteni adevărați.

„Ea a început să vorbească urât după ce am scris că ea e grasă şi îşi retuşează pozele. Eu nu am nimic de ascuns, de ce să mint? Tu ştii câte mesaje primesc de la oameni despre ea? Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei. Ea nu are prieteni adevăraţi, nu a păstrat nimeni prietenia oamenilor. Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu ştia să păstreze oamenii aproape. Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate”, a mai adăugat Vica Blochina.

Vica Blochina și Oana Roman au fost, în trecut, prietene la cataramă, și obișnuiau să-și petreacă vacanțele împreună. Un scandal s-a declanșat între cele două, după ce blondina a acuzat-o că își editează pozele pe care le publică pe rețelele de socializare. Ulterior, fiica fostului premier s-a întâlnit avocata ei pentru a o acționa în judecată pe Vica, acuzând-o de calomnie, minciună și hărțuire.

Mai mult, va cere expertiza unui specialist în fotografii, care să fie cât se poate de obiectiv și să analizeze dacă își editează sau nu pozele. La rândul ei, blonda nu este nici pe departe speriată de un proces cu Oana Roman, continuând atacurile la adresa ei în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net