Vica Blochina continuă atacul la adresa Oanei Roman: „Escroacă nenorocită, duci lumea în eroare pentru 500 euro. Marș!”

Vica Blochina continuă cu atacul la adresa fiicei lui Petre Roman. Dacă totul a începul de la faptul că Oana Roman își editează prea mult pozele și păcălește oamenii, făcând reclamă la un ceai de slăbit, cea mai cunoscută amantă din România susține acum că aceasta este o mincinoasă și că duce lumea în eroare pentru suma de 500 de euro.

Vica Blochina continuă atacul la adresa Oanei Roman / Foto: Colaj Instagram
Vica Blochina continuă atacul la adresa Oanei Roman / Foto: Colaj Instagram

Vica Blochina și Oana Roman au fost, cândva, bune prietene și obișnuiau să meargă împreună chiar și în vacanțe. Dar se pare că acum fiica lui Petre Roman i-a atras atenția vedei și nu într-un mod prea plăcut. După ce a promovat pe rețelele de socializare un ceai pentru slăbit și ar fi folosit un program pentru a își edita pozele, Vica i-a reproșat că ar încerca să păcălească oamenii.

„Doamne, ce ESCROCHERIE ... Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări ... E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS ... Cei care faceți asemenea trucaje ... Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE ... păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vica Blochina: „Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”

Oana Roman i-a dat replică, însă cea mai cunoscută amantă din România nu s-a oprit și a ținut să o atace în continuare, de data asta făcând-o mincinoasă, că duce în eroare oamenii pentru suma de 500 de euro și că ea nici măcar nu bea ceai în general, deoarece nu îi place.

„Poza asta e făcută aseară, am pus și un video. Asta e forma mea azi. Punct. Și da, ceaiul m-a ajutat foarte mult în acest proces de slăbire de 2 ani încoace”, s-a apărat fiica lui Petre Roman.

„S-a enervat Oana. Nu te supăra, dar tu cu acest ceai ai slăbit în 5 zile mai mult ca mine cu operație bariatrică ... Asta da produs minune. Ești cea mai mincinoasă ființă din Univers. Escroacă nenorocită, de duci lumea în eroare pentru 500 de euro. Marș. Tu nici măcar nu bei ceai, că nu îți place”, a continuat Vica Blochina, într-un alt mesaj pe pagina ei de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net