Oana Roman, luată la mișto de Vica Blochina pentru că-și editează pozele: „E mai slabă ca Raluca Bădulescu”. Replica vedetei: „Apar doar pe cârca mea”

Ultima actualizare:

Sunt două dintre cele mai cunoscute vedete din România și sunt obișnuite cu criticile pe care le primesc din partea internauților. Doar că, de data asta, „cearta” a avut loc chiar între ele. Vica Blochina a ținut să îi reproșeze Oanei Roman că își editează prea mult pozele și păcălește oamenii. Ce i-a răspuns fiica lui Petre Roman?

Oana Roman, luată la mișto de Vica Blochina pentru că-și editează pozele / Foto: Colaj Instagram
Oana Roman, luată la mișto de Vica Blochina pentru că-și editează pozele / Foto: Colaj Instagram

Nu este prima dată când Oanei Roman i se reproșează că își editează pozele prea mult și totul este dus până la extrem, dar, de obicei, criticile vin din partea internauților. Iată că și o vedetă a scos acest lucru în evidență. Nimeni alta decât Vica Blochina a ținut să îi spună fiicei lui Petre Roman că păcălește oamenii, o „escrocherie” ca să vândă un produs.

„Doamne, ce ESCROCHERIE ... Refuz să cred că OANA prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări ... E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest PRODUS ... Cei care faceți asemenea trucaje ... Asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE ... păcăliți ca să vindeți”, a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Oana Roman i-a răspuns Vicăi, insinuând că ea este varianta prin care poate să apară din nou pe prima pagină a ziarelor: „În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei. Aștept ca cei care apar doar pe cârca mea în presă și la tv să facă ceva cu viața lor, astfel încât să fie în atenția publicului cu realizări personale”.

Vica Blochina: „Ajută să crească ca mânile și degetele Oanei din poză”

Bineînțeles, cea mai cunoscută amantă din România a dat și ea replică la rândul ei. Vica a spus că este firesc ca cineva să folosească filtre și lumini, doar că acel produs la care fiica lui Petre Roman face reclamă nu este un „doctor de bariatrie”:

„Nu este despre HATE la postarea cu produsul de slăbit. Este firesc să folosești filtre și lumini și se știe că ceaiul este un SUPLIMENT foarte bun, care te ajută să elimini apa, și laxativ, DAR, nu este DOCTOR DE BARIATRIE care îți taie sau pliază stomacul. PE BUNE!!! Folosește aplicația dacă vrei, dar nu uita că nu sunt mii de oameni care chiar te cred și CUMPĂRĂ acest produs, adică ei cheltuie bani, NU PRIMESC! Simți diferența? Sau poate acest produs este bun și pentru pitici ... Ajută să crească ca mânile și degetele Oanei din poză .. Degetele cresc cu o viteză .. Nasul a rămas la locul lui???”, i-a raspuns Vica Blochina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net