Raluca Bădulescu, adevărul despre sacrificiile pe care le face când vine vorba de ținute și accesorii: „Mănânc covrigi pe viață”

Ultima actualizare:

Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că Raluca Bădulescu este o mare fană a modei, dar mai ales a accesoriilor. Nu poate trece neobservată, căci stilul extravagant o reprezintă în totalitate. Desigur, o astfel de garderobă cere câteva sacrificii, pe care jurata „Bravo, ai stil!” le face fără nicio reținere. 

Raluca Bădulescu, jurata „Bravo, ai stil!” / foto: Colaj Click!
Raluca Bădulescu, jurata „Bravo, ai stil!” / foto: Colaj Click!

Raluca Bădulescu a mărturisit că cea mai mare avere a ei o reprezintă hainele și bijuteriile, și ar fi dispusă să facă anumite sacrificii pentru a-și achiziționa noi piese vestimentare. 

„Mă atașez de lucruri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe”, mărturisea Raluca Bădulescu acum ceva timp, conform informațiilor apărute în presă. 

Raluca Bădulescu: „La mâncare pot să economisesc orice”

Frumusețea cere sacrificii, iar Raluca Bădulescu știe cel mai bine asta, căci nu s-ar sfii să mănânce o lună întreagă doar covrigi, pentru a-și cumpăra la final o piesă de vestimentație luxoasă. În schimb, atunci când vine vorba de vacanțe, vedeta de la Kanal D nu are de gând să facă economii, mai ales că nu le plătește ea. 

„Dacă mă pui să mănânc covrigi în fiecare zi, iar apoi, la finalul lunii, îmi cumpăr o geacă foarte scumpă sau o geantă, da, mănânc covrigi pe viață, nu am nicio problemă! La mâncare pot să economisesc orice! Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat! Vreau la vacanțe. Unde să porți hainele? În vacanțe vreau, dar de ele nu mă ocup niciodată! Nu le plătesc eu și atunci am și pretenții”, a mai spus jurata de la „Bravo, ai stil!”, pentru ego.ro

Raluca Bădulescu, adevărul despre cum reușește să-și mențină silueta 

Cunoaștem deja povestea Ralucăi, femeia care a slăbit un număr considerabil de kilograme iar acum a ajuns de nerecunoscut. Raluca Bădulescu a mărturisit că nu ezită să-și satisfacă deseori poftele culinare, dar în general optează pentru un stil alimentar cât mai sănătos. 

„Să știi că mă străduiesc, cât de cât, cu regimul, dar în geantă am bomboane. Rar, dar mănânc câte o felie. (n.r. pizza) Mănânc, dar rar. (n.r. shaorma) Poți să îi întrebi pe colegii mei de la Bravo, ai stil', ei știu ce se află sub masă. În momentul în care ne așezăm la jurizare, am mereu o banană, pe sănătate, ciocolată, covrigel, biscuiți. Nu știi când ai nevoie, când vrei! Trebuie să fie ale mele, să le am! Dacă le am, poate nu le mănânc, dar dacă nu le am, e nenorocire! Maurice nu mănâncă niciodată. Are dieta lui, nu se atinge! Mănâncă o singură dată pe zi ce are pregătit, în rest nu mănâncă! Nu cade pradă tentațiilor! Nu credeam că este posibil așa ceva, dar este posibil! Da, eu sunt vinovata pentru că mereu aduc ciocolată și altele la filmări!”, a adăugat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net