Probleme pentru Vica Blochina, după intervenția de la stomac. Cum arată acum: „A început să se lase pielea...”

Vica Blochina (47 de ani) este pusă pe fapte mari din această vară în ceea ce privește aspectul său fizic! Blondina a apelat, în urmă cu câteva luni la „picătura gastrică”, o intervenție care a ajutat-o rapid să scape de surplusul de kilograme nedorit. Însă, chiar dacă a reușit să slăbească în patru luni zece kilograme, blondina nu se culcă pe o ureche ci vrea să arate mai bine decât este în prezent.

Așa că atunci când are timp liber, Vica Blochina dă fuga până la saloanele de înfrumusețare pentru a apela atât la tratamente faciale pentru un ten curat și îngrijit cât și la cele corporale de ultimă generație.

Prin urmare, pentru că are o legătură foarte strânsă cu prietenii săi virtuali, Vica le arată și internauților ce tratamente își face și le explică și de ce anume.

“După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap...plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, le-a spus Vica Blochina internauților.

Vica Blochina, atentă la tot

Blondina este una dintre cele mai îngrijite vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta a făcut în trecut sport de performanță, însă, în ultimii ani, aceasta nu prea a mai ajuns la sala de sport și a preferat să țină diete drastice care nu au avut niciul efect.

“Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură (înainte de intervenție – n.r), mă uram. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: <Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești>. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a povestit Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net