Vica Blochina, mesaj pentru femeia înșelată de soț: „Toată viața lui..."

Vica Blochina (48 de ani) vine din nou în atenția doamnelor și domnișoarelor cu sfaturi și opinii în materie de relații. De data aceasta, blondina a abordat un subiect destul de sensibil, și râspândit în același timp în rândul femeilor căsătorite: infidelitatea soțului. 

Vica Blochina, despre bărbații infideli / foto: Colaj Click!
Vica Blochina, despre bărbații infideli / foto: Colaj Click!

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă (67 de ani) a intrat și mai mult în atenția românilor în urma canalului de YouTube „Femeia Deasupra”, acolo unde împărtășește sfaturi în materie de iubire și relații. De curând, Vica Blochina a dorit să le transmită femeilor căsătorite cu un bărbat care are infidelitatea în ADN-ul lui infidelitatea faptul că acest lucru nu se va schimba și va continua să înșele.

Vica Blochina: „Nu o să se schimbe lucrul ăsta niciodată” 

Vedeta vine în atenția femeilor și emite o nouă părere în ceea ce-i privește pe soții lor infideli. Mai concret, un bărbat care este infidel va continua să practice acest „sport” și nu se va schimba niciodată, în opinia acesteia.

„Femeile care sunteți căsătorite și bărbații voștri au amante, aveți impresia că sunteți singura femeie din viața lui? Niciunui bărbat căruia îi place corpului să producă dopamină, că așa este când ești îndrăgostit, corpul produce dopamină...ăla toată viața lui o să aibă amante. Un bărbat care a fost zgârcit, toată viața lui o să fie zgârcit. Deci nu o să se schimbe lucrul ăsta niciodată.”, a spus Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

„Femeile sunt înebunite să întrețină relații intime din prima noapte”

Nici femeile care se avântă din prima în relațiile intime nu sunt văzute cu ochi buni. Desigur, părerea aceasta nu îi aparține doar Vicăi, întrucât multe persoane împart aceeași credință.

„În generația mea, femeia care se arunca la așternut din prima era o proastă. Era un fel de șmechie să îl plimbi atât de mult încât să îl faci să se îndrăgostească de tine. În generația mea era ceva normal ca un bărbat să îți facă cadou o mașină, o casă pentru că și femeile erau diferite. Acum femeile sunt înebunite să întrețină relații intime din prima noapte. În general acum când mergi într-un club deja după te-ai dus cu el acasă.

Ăla când s-a trezit după beție, de la club, și te-a văzut acolo, dezbrăcată în pat, el așteaptă să fii dispărută. Efectiv vrea să îți faci duș, să pleci, să nu te mai vadă. Bărbatul când ajunge la punctul culminant își pierde interesul, el în momentul când se relaxează nu mai are niciun fel de interes. Așa este construit bărbatul”, a spus Vica Blochina.

image
image
image
image
image
image
madison beer getty jpg
anamaria ferentz jpg
banner sișu png
banner pom de craciun png
banner miami bici png
Aris si Alexia Eram jpg
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png