Vica Blochina o face praf pe Oana Roman! Ce a spus despre Marius Elisei: „Îți trage de sâni prietenele. Ești penibilă!”

Pe Oana Roman și Vica Blochina le-a legat o strânsă prietenie în trecut, ajungând însă să nu mai aibă nicio legătură în prezent una cu cealaltă. În ciuda faptului că nu-și mai vorbesc, fosta amantă a lui Victor Pițurcă iese la atac cu o serie de acuzații deranjante la adresa Oanei Roman și Marius Elisei. 

image

După ce fiica lui Petre Roman a dat de pământ cu Selly, fosta ei prietenă, Vica Blochina nu a suportat jignirile care i-au fost aduse tânărului și a ales să-i ia apărare. Blondina l-a dat drept exemplu pe Marius Elisei, despre care a spus că Oana trebuia să îl educe pe el, având un comportament lipsit care lăsa de dorit. 

Vica Blochina: „Câte cărți a citit bărbatul tău?”

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman îl făcea în fel și chip pe Selly, tânărul vlogger, cunoscut pentru faptul că se implică în diverse subiecte de interes național, precum educația. 

Oana Roman consideră că el nu trebuie considerat un exemplu de către tinerii din ziua de azi, nefiind în măsură să vorbească despre educație.  

După acest episod neplăcut, Vica Blochina nu și-a mai putut stăpâni reacțiile și a pus-o la punct atât pe Oana Roman, cât, dându-l drept exemplu pe Marius Elisei, scandalurile în care au fost implicați, dar și gesturile lipsite de manieră ale acestuia. 

„S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?”, a spus Vica Blochina despre Oana Roman pe contul ei de Instagram.

„Nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine”

image

Vica Blochina nu s-a oprit aici și a continuat să-și expună punctul de vedere. A tras-o pe Oana Roman de mânecă, amintindu-i de „măscărerile” pe care i le-a adus tatălui ei, dar și de gesturi lipsite de respect pe care le-a făcut Marius Elisei. 

„Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel, minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo cartea. Penibilă rău ești. Lasă naibii puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine.”, a mai spus Vica Blochina despre Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net