Vica Blochina, sfaturi pentru domnișoare! Ce spune despre relațiile de iubire după o noapte în club

Vica Blochina (48 de ani) vine în ajutorul domnișoarelor care cred că și-au găsit sufletul pereche după o seară în club. Pe canalul său de Youtube „Femeia Deasupra”, blondina le-a explicat tinerelor din ziua de astăzi că bărbatul de lângă ele trebuie să aștepte un timp până să ajungă în patul lor.

„În generația mea, femeia care se arunca la așternut din prima era o proastă. Era un fel de șmechie să îl plimbi atât de mult încât să îl faci să se îndrăgostească de tine. În generația mea era ceva normal ca un bărbat să îți facă cadou o mașină, o casă pentru că și femeile erau diferite. Acum femeile sunt înebunite să întrețină relații intime din prima noapte. În general acum când mergi într-un club deja după te-ai dus cu el acasă.

Ăla când s-a trezit după beție, de la club, și te-a văzut acolo, dezbrăcată în pat, el așteaptă să fii dispărută. Efectiv vrea să îți faci duș, să pleci, să nu te mai vadă. Bărbatul când ajunge la punctul culminant își pierde interesul, el în momentul când se relaxează nu mai are niciun fel de interes. Așa este construit bărbatul”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina, sinceră

Vedeta și-a spus părerea și despre cum sunt relațiile în club, dintre o femeie și un bărbat în acea seară:

„La club cine se gândește că poate - poate să facă o relație este o prostie. Niciodată în viața asta pe beție nu faci o relație. Doar întreții relații intime cu el și după o să rămâi părăsită. O fată tânără care vrea să se mărite și să găsească o relație serioasă nu poate să facă o relație serioasă de la o ieșire în club. La club nu se cunoaște sufletul pereche. Să filtrezi, să te simți bine, da. Bărbații se uită după femei, femeile după bărbați și este un amalgam de relații intime acolo”.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net