Vica Blochina lămurește totul! De unde are bani dar și în ce relație este acum cu Victor Pițurcă

Vica Blochina (48 de ani) a dorit să lămurească prin intermediul canalului său de Youtube . "Femeia Deasupra” de unde are bani. Subiectul a fost dezbătut de vedetă în mediul online, într-un mod ironic, după ce a fost întrebată de mai mulți prieteni virtuali de unde are atâția bani.

„De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc...mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade.

Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una – două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata...am mâncat!”, le-a spus blondina fanilor ei.

Vica Blochina, totul despre relația cu Victor Pițurcă

Vedeta a dorit să le spună tuturor în ce relație este la momentul actual cu fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, dând de înțeles că o deranjează titulară de amantă.

„Eu nu mai sunt cu omul ăsta de 16 ani, deci nu mai am nicio treabă. Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții. Nu este corect în momentul de față un titlu care apare în ziar „amanta lui Pițurcă”. Am fost, recunosc că am fost, dar acum nu mai sunt! Sunt mama copilului lui Victor Pițurcă, este normal. Eu am considerat, în trecut, că am fost iubita lui Victor Pițurcă, nu amanta. Dacă în DEX scrie că am fost amantă, asta este situația. Ce, am zis eu că nu este adevărat?

Însă au trecut 16 ani de când nici nu mă văd, nici nu vorbesc cu el! Eu sunt singura persoană din România despre care se scrie <amanta>. Voi credeți că eu am fost singura femeie care a fost iubita unui om însurat?”, a mai spus Vica Blochina, pe canalul său de Youtube „Femeia Deasupra”.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net