Vica Blochina, de nerecunoscut la două luni de la intervenția la stomac! Cum arată în prezent

Vica Blochina (49 de ani) a ajuns să aibă un trup de manechin, după intervenția pe care o făcut-o la stomac în urmă cu două luni! Mândră din cale-afară de felul cum arată, blondina s-a filmat, recent, într-o rochie mulată pe corp, dar și într-o bustieră și o pereche de ciorapi scurți cu talie înaltă, care îi scotea trupul perfect în evidență...iar noi îi dăm un zece pentru felul în care arată! Bravo, Vica!

În urma intervenției „picătura gastrică”, blondina arată fenomenal! Cu o ambiție de fier, atentă la ce mănâncă, precum și la un program cât de cât riguros în ceea ce privește mersul la sală, pentru a face mișcare, Vica Blochina se pare că nu a mai putut face față dietelor și a apelat la un artificiu de înfrumusețare.

„Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, a povestit Vica Blochina, în exclusivitate pentru Click!, după operația suferită recent.

Apreciată de cei din jur pentru felul în care arată la vârsta sa

Decizia luată, dar și eforturile sale financiare se pare că s-au meritat pentru această intervenție, deoarece rezultatele s-au văzut foarte rapid, iar internauții nu au ezit să îi dea like la fiecare postare a sa și să o comenteze:

„Ești foarte frumoasă”, „superbă”, „wow ce sexy ești”, Vica arăți foarte bine, bravo ție!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite, din partea fanilor, de Vica, pe rețelele sale sociale.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net