Vica Blochina, la un pas de sinucidere. De ce și-ar fi dorit să încheie socotelile cu viața: „Efectiv am vrut să mor”

Vica Blochina a vrut să-și ia viața din cauza kilogramelor în plus. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a picat în mrejele depresiei din cauza greutății pe care o avea, ajungând să își facă o operație de micșorare a stomacului pentru a rezolva această problemă.

Vica Blochina, în depresie din cauza felului în care arăta / foto: Colaj Click!
Vica Blochina, în depresie din cauza felului în care arăta / foto: Colaj Click!

Vedeta a mărturisit că mereu s-a confruntat cu kilogramele în plus, a ținut diete drastice și a acceptat participarea la Survivor România, în speranța că exercițiile solicitante și mâncarea puțină o vor ajuta să vină acasă mai slabă. Lucrurile nu au evoluat așa cum și-au dorit, deoarece a mai acumulat alte câteva kilograme.

Vica Blochina, adevărul despre lupta kilogramelor în plus

Deși este considerată una dintre cele mai frumoase și mai atractive femei din showbiz-ul românesc, în ochii ei nu se vedea atât de slabă pe cât ar fi vrut să fie. Nemulțumirea față de această problemă a determinat-o să ajungă să se urască și să-și devină propriul critic.

„Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă.

Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg.”, a povestit Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

A apelat la ajutorul preotului

Vedeta a apelat și la ajutorul preotului / foto: Social media
Vedeta a apelat și la ajutorul preotului / foto: Social media

Vica Blochina începuse să aibă gânduri negative, considerând că viața nu mai merită trăită. A apelat la ajutorul unui preot pentru a vorbi despre gândurile care parcă nu mai dispăreau din capul ei.

„E foarte tristă povestea asta. Mi-e foarte greu să povestesc prin ce am trecut, pentru că efectiv am vrut să mor. Erau momente în care mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată că nu puteam să slăbesc.

Frustrarea asta m-a afectat, încât nici dacă mergeam la preot și vorbeam cu el nu știam încotro să o iau, dar a fost foarte grea perioada și eu știu că sunt foarte multe persoane care au această problemă, dar nu vor să arate sau să povestească, pentru că dacă ești plinuț, gras, ești asociat cu lipsa de bun simț”, a continuat Vica Blochina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net