Oana Roman, la tribunal cu Vica Blochina! „E o fraudă! Face postări mincinoase! Să mă lase cu procesele ei!”

#Exclusiv Click!

Conflictul din social-media dintre Oana Roman și Vica Blochina a escaladat și va ajunge să fie soluționat în instanță. Oana Roman s-a întâlnit, miercuri dimineața, cu avocata ei pentru a o acționa în judecată pe Vica Blochina, după atacurile din ultima perioadă din mediul online. Avem poziția Vicăi Blochina în acest scandal, care pare că a scăpat de sub control. 

Un scandal imens s-a declanșat, chiar în postul Crăciunului în mediul online, între fostele prietene Vica Blochina și Oana Roman

Vica a declanșat atacul furibund la Oana, după ce aceasta a promovat pe rețelele de socializare un celebru ceai pentru slăbit. 

Vica Blochina i-a reproșat fostei sale amice că-și editează excesiv pozele cu ajutorul unui program din telefon și că ar încerca să păcălească oamenii, pentru obținerea unor venituri substanțiale.

Imaginile cu Oana Roman silfidă ar fi doar o „escrocherie” ca să vândă un produs, conform acuzelor Vicăi. 

Oana Roman a luat foc și a venit cu dovezi că nu își editează pozele, arătându-le fanilor mai multe fotografii cu ea chiar din telefonul personal, care conform spuselor sale, nu ar fi trecut deloc prin nicio aplicație de editare foto.

Oana Roman, întâlnire cu avocatul ei

Fiica lui Petre Roman a luat decizia să o acționeze în instanță pe Vica Blochina, pe care o acuză de calomnie, minciună și hărțuire. 

Oana a anunțat că va cere expertiza unui specialist în fotografii, care să fie cât se poate de obiectiv și să analizeze dacă își editează sau nu pozele, așa cum susține Vica Blochina.

Treaba este foarte simplă. Toate pozele și videourile pe care eu le postez sunt la mine în telefon, nu le lucrez în laptop. În telefon, se vede clar dacă sunt trecute sau nu printr-o aplicare de editare. Și am să vă arăt asta. 

În același timp, eu am câștigat un proces de calomnie, hărțuire, am câștigat daune în valoare de 25.000 de lei, voi mai câștiga unul, pentru că voi mai face un proces în instanță. 

De data asta, pe lângă hărțuire, minciună, voi cere ca instanța să desemneze un expert căruia să-i pun la dispoziție telefonul meu care să analizeze toate pozele și să vadă dacă sunt editate”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Zis și făcut! Oana s-a întâlnit, miercuri dimineață, cu avocata ei, pentru a declanșa acțiunea în instanță împotriva Vicăi Blochina. 

Vica Blochina: „Gogoșică înfuriată dă în judecată!”

Vica, însă, nu este nici pe departe speriată de un proces cu Oana Roman. 

„Să mă mai lase cu procesele ei! Are contractul cu fructele alea uscate și strică imaginea imaginea prin postări ireale. Și cu ceaiul ăla, a făcut o căruță de bani pe postări mincinoase! E o fraudă cum prezintă ea!

M-a mai amenințat odată că mă dă în judecată public, dar a oprit procesul. Nici cu Oana Zavoranu nu a câștigat” , a declarat Vica Blochina, în exclusivitate pentru Click!

Blonda și-a continuat atacurile împotriva fostei sale prietene, Oana Roman, și pe Internet.

„Am aflat că Oana Roman își dă în judecată telefonul. De ce? Face poze și noi toți ne prindem că ea nu e așa de slabă. E telefonul stricat și l-a dat în judecată. Vreau să o întreb pe gogoșica noastră înfuriată de unde și-a cumpărat telefonul?

Că uite, am urmat și eu sfatul tău și mi-am luat de mâncat (n.r. produse de tip fast food), mi-a venit și ceiuțul, și vreau să-mi fac poze cu telefonul tău, căci al meu tot fluffy (n.r. pufoasă) mă arată.

Te rog cu poza asta să te duci în judecată, unde ai degetul de 3 kilometri și cât de subțirele sunt gleznuțele alea de prepeliță, cu siguranță vei primi milioane de euro”, i-a transmis Vica Blochina fostei se prietene, în mediul online. 

Vica Blochina și Oana Roman au fost, în trecut prietene la cataramă, și obișnuiau să-și petreacă vacanțele împreună. Brusc, cele două s-au certat, iar, la un moment dat, Vica a acuzat-o pe fiica lui Petre Roman că ar merge în vacanțe pe gratis și că i-ar fi împrumutat cardul ei pe pandemie, atunci când Oana avea probleme mari cu banii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net