Cât te costă să închiriezi un Moș Crăciun, în decembrie 2023. Ce trebuie să știi

Ultima actualizare:

Mai este puțin și vin sărbătorile de iarnă. Mii de români încep deja pregătirile pentru cea mai iubită sărbătoare: Crăciunul. Și cum părinții vor ca ai lor copii să se bucure în această perioadă a anului, pe lângă cadouri, ei caută să închirieze pentru diverse evenimente un Moș Crăciun, ajutor al Moşului care să ducă darurile copiilor, un spiriduş sau chiar pe doamna Crăciun. Mulți au rezervat deja îndrăgitul personaj. Și totuși, cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să închiriezi un Moș Crăciun, în decembrie 2023?

Cât te costă să închiriezi un Moș Crăciun, în decembrie 2023 / Foto: Shutterstock
Cât te costă să închiriezi un Moș Crăciun, în decembrie 2023 / Foto: Shutterstock

În general, Moș Crăciun este chemat la grădiniță și la școală, acasă, dar și la petrecerile corporațiilor, unde împarte cadouri pentru toată lumea. Și agenda Moşului este deja plină de rezervări. Spre exemplu, Niculae Marius, manager al unei firme de Moși Crăciun, susține că a avut 110 comenzi pentru 24 decembrie, dar și alte câteva zeci în zilele de dinainte de Ajunul Crăciunului.

„Moşul e foarte foarte ocupat, primesc foarte multe scrisori şi trebuie să le onorez. Ajunge la toată lumea! Trebuie să ajung, pentru că asta e bucuria copilului”, a mărturisit un Moș Crăciun, potrivit Observator.ro.  

Cât costă închirierea unui Moș Crăciun

Doar că, atunci când vine vorba de preț, românii ar trebui să știe un mic detaliu. Așadar, deși prețurile încep de la 350 de lei, ele pot ajunge până la 650 de lei. Dacă vârsta Moșului este mai înaintată, iar barba este naturală, și prețurile de închiriere sunt mai mari.

„Avem pe data de 18 - 30 de comenzi, pe 19 - 34 de comenzi, 45 de comenzi pe 20 şi pe 24 avem 110. Avem 24 de Moşi Crăciuni toţi cu barbă naturală, spiriduşi, crăciuniţe. Preţurile pornesc de la 350 de lei şi pot ajunge până la 650 de lei", a declarat Niculae Marius, manager al unei firme de Moși Crăciun.

Primesc cadouri de la Moş Crăciun la finalul serbării, acasă se strâng mai multe familii, prieteni. La corporaţii de obicei ne cheamă pentru copiii angajaţilor. Mai mergem şi în magazine, moşul merge şi în supermarketuri“, a mai spus un alt manager.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net