Astăzi se deschide primul târg de Crăciun din Capitală. Ce atracții au fost pregătite pentru bucureșteni

Începând de astăzi, în Parcul Drumul Taberei din București, se deschide primul târg de Crăciun al capitalei, West Side Christmas Market (WSCM). Cu o deschidere oficială la ora 19:00, evenimentul promite să ofere o experiență de poveste pentru toți vizitatorii săi.

image

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a subliniat că West Side Christmas Market nu se axează doar pe dimensiuni impresionante sau spectacole costisitoare, ci pe comunitate, spiritul Crăciunului, gustul rafinat și calitatea vânzătorilor. Evenimentul se adresează, în special, familiilor, celor mici și comunității locale.

Aflat în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6, WSCM promite să transforme locul într-un adevărat tărâm de basm timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie. Printre atracțiile principale se numără un patinoar generos, un carusel colorat, un trenuleț pentru cei mici, o roată panoramică înaltă de 38 de metri ce oferă priveliști spectaculoase ale Bucureștiului, și, desigur, căsuța lui Moș Crăciun.

Ce atracții găsești în târgul de Crăciun

image

Patinoar mai mare: Mai mare decât cel din anul precedent, patinoarul așteaptă iubitorii de distracție pe gheață.

Atracții pentru copii: Carusel, trenuleț și Căsuța lui Moș Crăciun pentru bucuria celor mici.

Roată panoramică: O roată înaltă de 38 de metri oferă priveliști de neuitat asupra orașului.

Mai multe căsuțe. Peste 65 de căsuțe cu bucate tradiționale, vin fiert, ciocolată caldă, decorațiuni și cadouri artizanale.

Căsuța lui Moș Crăciun

Căsuța lui Moș Crăciun este un loc magic unde cei mici pot scrie scrisori lui Moș Crăciun, asculta povești spuse de spiriduși, și primi mici daruri. Atelierul Spiridușilor, situat la intrarea în parc, găzduiește ateliere zilnice pentru copii, unde aceștia pot scrie felicitări, desena, confecționa globuri și decorațiuni, primind surprize dulci.

Pentru a evita aglomerația, dar și problemele de parcare, organizatorii ne sfătuiesc să folosim transportul public.

Bucureștenii sunt așteptați să descopere farmecul Crăciunului într-un mod inedit și să se bucure de atmosfera festivă creată de West Side Christmas Market.

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net