„Ai slăbit că te-a părăsit bărbatul”. Cum i-a răspuns Oana Roman unei femei care a ironizat-o: „M-am chinuit...”

Deși nu mai formează demult un cuplu, Oana Roman și Marius Elisei sunt în continuare în atenția oamenilor. Recent, creatoarea de conținut a primit o întrebare destul de răutăcioasă în social media. Fiica lui Petre Roman a ales în schimb să ofere un răspuns simplu și concis, dezvăluind totodată faptul că l-a dat afară din casă pe tatăl fiicei sale, Isabela. 

Oana Roman face noi dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei / foto: Colaj Click!
Oana Roman face noi dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei / foto: Colaj Click!

Oana Roman se confruntă deseori cu mici răutăți venite din partea românilor. De cele mai multe ori alege să nu le ignore și chiar să facă publice jignirile cu care se confruntă. Acum, vedeta a fost întrebată dacă despărțirea de Marius Elisei a determinat-o să slăbească.

Oana Roman: „L-am dat eu afară”

Enervată la culme, Oana Roman a ales să ofere o explicație. Mai exact, procesul de slăbire a avut loc cu mult timp înaintea despărțirii de Marius Elisei. De asemenea, a punctat faptul că nu a fost părăsită, ci că ea a fost cea care l-a dat pe ușă afară, după un an de încercări. 

„Ai slăbit că te-a părăsit bărbatul?”, a fost întrebarea primită de Oana Roman, în secțiunea de comentarii. 

La rândul ei, fiica lui Petre Roman a făcut o serie de lămuriri pentru cei care o critică aspru și se leagă de imaginea ei: „Am slăbit acum aproape doi ani. Nici o legătură cu ce spui tu. 

Și nu m-a părăsit, eu l-am dat afară după ce m-am chinuit aproape un an să scap odată și să plece. Poți sta liniștită”.

Comentariul primit de vedetă pe Facebook
Comentariul primit de vedetă pe Facebook

Motivul pentru care Oana Roman nu și-a refăcut viața amoroasă 

În trecut, vedeta a fost întrebată de un alt fan motivul pentru care nu și-a refăcut viața sentimentală după despărțirea de Marius Elisei. Oana Roman a mărturisit că nu are de gând să se implice prea curând într-o relație, întrucât se ocupă de creșterea Isei. 

„Ești implicată într-o relație în momentul de față?”, a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman, în sesiunea de Q&A, pe Instagram. 

„Nu. Și nici nu mă gândesc să fiu prea curând. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, a fost răspunsul oferit de vedetă. 

image
image
image
image
image
image
banner ava png
cardi b jpg
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net