Scandalul continuă! Oana Roman, făcută de râs de Marius Elisei: „După cum se vede..”

Ultima actualizare:

Scandalul continuă! Marius Elisei și Oana Roman au ținut ocupate primele pagini ale ziarelor cu certurile și împăcările lor, până când inevitabilul s-a produs: cei doi s-au despărțit definitiv. Marius este într-o altă relație în care se declară fericit, dar necazurile se țin scai de el. Oana Roman însă a fost făcută de râs de Marius Elisei.

Oana Roman, făcută de râs de Marius Elisei
Oana Roman, făcută de râs de Marius Elisei

Oana Roman, făcută de râs de Marius Elisei

După ce bărbatul a declarat într-o emisiune că a dorit să se împace cu Oana de dragul fetiței lor, fosta soție a considerat că nu este drept ca el să se folosească de Isa ca armă de răzbunare. Astfel, vedeta a făcut publice mai multe conversații în care acesta „se milogea” de ea după despărțire pentru a se împăca. La doar o zi după acest gest, iată că aceasta i-a mai dat o lovitură de grație.

Marius Elisei acuza că fosta soție i-a închis numărul de telefon, acțiune pe care a făcut-o la scurt timp după ce a făcut publice câteva conversații dintre ea și Marius Elisei, care dovedeau cum acesta „se milogea” de ea și îi mărturisea sentimentele, din dorința de a se împăca.

Prin intermediul unor postări pe InstaStory, Marius Elisei și-a anunțat persoanele care aveau numărului de telefon să nu mai încerce să-l contacteze pe acela, întrucât i-a fost închis de Oana Roman.

„Bună ziua! Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon: să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, prin niciun mod, telefonic sau mesaje pe Whatsapp, pentru că nu îl mai dețin.

Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să-mi spună sau să mă anunțe. Nici nu mă interesează, să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine prin acel număr. O să-mi iau un altul și o să vi-l ofer, celor care îmi lăsați mesaj.

Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a fost mărturisirea lui Marius Elisei, prin intermediul unor postări pe InstaStory.

image

Totuși, iată că situația e mult mai diferită! Marius Elisei a postat pe InstaStory faptul că numărul lui a fost înregistrat, de fapt, pe alt telefon, așa cum se arată într-o notificare pe WhatsApp: „După cum se vede, numărul meu personal este folosit să vadă cu cine vorbesc și cine mă caută.” 

Să îi caute într-adevăr fosta soție în telefon? Să fie, oare, atât de curioasă să îl verifice în continuare, deși declara că i-au dispărut complet sentimentele. Iată că situația devine tot mai alambicată, iar războiul este declarat, mai ales în contextul în care Marius este într-o altă relație.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png