Război total! Cum se milogea Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman. Vedeta a făcut publice mesajele compromițătoare: „Nu o să te mai deranjez”

Ultima actualizare:

Oana Roman dezvăluie mesajele private cu Marius Elisei! Vedeta s-a arătat extrem de revoltată după ce fostul soț, prezent în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, a declarat că a dorit să se împace cu ea de dragul copilului. Iată însă că lucrurile nu au stat chiar așa. Oana a prezentat mesajele compromițătoare care îl dau pe bărbat de gol.

Mesajele compromițătoare care îl dau de gol pe Marius Elisei
Mesajele compromițătoare care îl dau de gol pe Marius Elisei

Mesajele care îl dau de gol pe Marius Elisei

Prezent în cadrul emisiunii moderată de Dan Capatos, Marius Elisei a spus că și-a dorit să se împace cu Oana de dragul copilului, acesta fiind un „familist” convins, cum s-a auto declarat. Totuși, iată că Oana s-a arătat nemulțumită de aceste afirmații și a decis să dea cărțile pe față. Aceasta a declarat pe InstaStory că nu suportă minciuna și că nu acceptă ca Isa să fie folosită în răzbunarea lui Elisei față de ea. Vedeta a afirmat că Marius și-a dorit, de fapt, împăcarea nu de dragul Isabelei, ci pentru că încă era topit după fosta sa soție. Mai mult, aceste încercări de a-și arăta dragostea și a reface relația vin în contextul în care sentimentele Oanei erau de mult apuse.

Pentru a susține cele spuse, Oana a venit și cu dovezi pe care a ales să le facă publică pe internet! Aceasta a dezvăluit mai multe mesaje private din luna martie, în care Marius își declară iubirea totală față de ea. Vă reamintim că la începutul anului cei doi au pus capăt relației. De atunci Marius ar fi continuat să locuiască alături de familia sa, până pe data de 3 septembrie, când s-a mutat definitiv de acasă. La doar 3 zile după mutare, Marius a început o relație cu o altă femeie în vârstă de 40 de ani pe care de a și postat-o pe rețelele de socializare.

Marius Elisei alături de noua iubită
Marius Elisei alături de noua iubită

Cum se milogea Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman

Oana Roman a fost foarte tranșată în declarația sa de pe Instagram, declarații acompaniate de mesaje compromițătoare din convorbirile de pe WhatsApp cu Marius.

„Am ajuns la Isa la școală la ședința individuală cu învățătoarea, singură, evident. Pentru că eu singură vin la toate ședințele, răspund la toate mail-urile, fac toate plățile, mă ocup de toate activitățile Isei, o duc la școală, o iau de la școală, singură de ani de zile. Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă, la mine nu. După ședință promit că ne amuzăm. Vedem ce înseamnă să minți cu nerușinare despre, folosind un copil, ca să te răzbuni.”

Și iată că Oana Roman s-a ținut de promisiune: „Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect, pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări. Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil, pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele...vorbesc.

Totul a fost că ai susținut că iubești, nu din compromis, de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu NU mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente de mult. Și mă rezum la atât. Sunt sute, sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu am întotdeauna adevărul de partea mea. Și cu asta basta.”

image

„Nici mama ta, nici tatăl tău nu te iubesc cât te iubesc eu pe tine.”

„Te iubesc. Ești frumoasă și minunată. Și te voi iubi toată viața.”

„Noaptea ce a venit, ochii au obosit, sufletul liniștit...noapte bună om fericit. I love you. Nu-ți mai scriu așa iubirea mea....dacă deranjează.”

„Să nu uiți niciodată că te-am iubit și te iubesc mult. Îți mai spun că 100% nu o să te mai stresez... O să te las în pace... Nu o să te mai deranjez... Pentru că vreau să fii bine... Fericită, liniștită, zâmbitoare... Pot spune că mâna pe inima că garantez cele spuse mai sus... De ce îmi dai cu seen?”, sunt mesajele dezvăluite de Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net