Răzbunarea Oanei Roman! Ce i-a făcut lui Marius Elisei după ce s-a afișat cu noua iubită. L-a suprins total

Nici bine nu s-a afișat Marius Elisei cu iubita lui pe Instagram, căci fosta nevastă a avut grijă să îl priveze de un lucru foarte important. Mai concret, fostul ei soț a anunțat în urmă cu doar câteva minute faptul că fiica lui Petre Roman i-a închis numărul de telefon pe care îl avea, întrucât era făcut pe contractul ei. 

Ce i-a făcut Oana Roman lui Marius Elisei / foto: Colaj Click!
Ce i-a făcut Oana Roman lui Marius Elisei / foto: Colaj Click!

Marius Elisei și Oana Roman au ținut ocupate primele pagini ale ziarelor cu certurile și împăcările lor, până când inevitabilul s-a produs: în ciuda crezării că mulți se așteptau să se împace, bărbatul a aruncat bomba: vestea că este implicat într-o nouă relație. 

Fostul soț al Oanei Roman: „Nu trebuie să-mi dea socoteală”

Oana Roman i-a închis numărul de telefon fostului soț, acțiune care a fost desfătșurată la scurt timp după ce a făcut publice câteva conversații dintre ea și Marius Elisei, care dovedeau cum acesta „se milogea” de ea și îi mărturisea sentimentele, din dorința de a se împăca.

Prin intermediul unor postări pe InstaStory, Marius Elisei și-a anunțat persoanele care aveau numărului de telefon să nu mai încerce să-l contacteze pe acela, întrucât i-a fost închis de Oana Roman. 

„Bună ziua! Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon: să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, prin niciun mod, telefonic sau mesaje pe Whatsapp, pentru că nu îl mai dețin. 

Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să-mi spună sau să mă anunțe. Nici nu mă interesează, să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine prin acel număr. O să-mi iau un altul și o să vi-l ofer, celor care îmi lăsați mesaj. 

Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a fost mărturisirea lui Marius Elisei, prin intermediul unor postări pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net