Marius Elisei, prima fotografie cu iubita lui: „Ți-ai trădat familia!”

Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva zile, fostul soț al Oanei Roman anunța că și-a făcut o nouă iubită și a lăsat în urmă trecutul pe care l-a avut. Deși inițial a precizat că nu-și dorește să-i dezvăluie identitatea, în urmă cu doar câteva ore Marius Elisei a postat pe Instagram o fotografie alături de o femeie despre care lasă de înțeles că este actuala lui parteneră de viață. 

Marius Elisei și-a refăcut viața / foto: Social media
Marius Elisei și-a refăcut viața / foto: Social media

Telenovela în care Oana Roman și Marius Elisei au fost protagoniști pare că a ajuns la final. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au ales să se despartă: el și-a refăcut viața, iar ea se ocupă de creșterea minunatei fetițe pe care o au împreună - Isabela. 

Ea este iubita lui Marius Elisei?! Ce mesaj a transmis fostul soț al Oanei 

Marius Elisei și iubita lui / foto: Instagram
Marius Elisei și iubita lui / foto: Instagram

Marius Elisei povestea în urmă cu câteva zile că formează un cuplu cu o femeie mai mare decât el cu 10 ani. A dezvăluit că aceasta lucrează în domeniul medical, însă își dorește să o țină cât mai departe de ochii lume. 

„O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

Nici bine nu a făcut aceste declarații, căci la scurt timp a postat o fotografite cu cea care, probabil, este iubita lui. 

„Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru caldura și liniștea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sarut”, a scris Marius Elisei, în dreptul fotografiei postate pe Instagram. 

Marius Elisei: „Suntem împreună de pe 6 septembrie” 

Oana Roman a aflat de la fiica sa, Isabela, faptul că fostul ei soț este implicat emoțional într-o altă relație. Acest detaliu l-a dezvăluit chiar bărbatul, în cadrul emisiunii în care a fost prezent și a oferit detalii despre iubita sa. 

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.”, a mai declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net