Oana Roman lovește în relația lui Marius Elisei! De ce nu s-a cuplat cu niciun bărbat după divorț: „Nu m-am aruncat...”

Oana Roman a vorbit pentru prima dată, după despărțirea de Marius Elisei despre o nouă relație. Fiica lui Petre Roman a fost destul de tranșantă în această privință, după ce un fan a întrebat-o dacă iubește din nou. 

image

Marius Elisei și Oana Roman au format un cuplu ani de zile, până acum câteva luni, când au decis să meargă pe drumuri separate. Ea se ocupă de creșterea Isei, fiica pe care o au împreună, iar el este deja implicat într-o altă relație. Oana, în schimb, a decis să nu pună prea repede bazele unei noi povești de iubire. 

Oana Roman, adevărul despre viața ei sentimentală 

Este demult o prezență activă în social media, în special pe Instagram, platforma în care vedeta își ține fanii la curent cu cele mai picante detalii din viață. Recent, prin intermediul unei sesiuni de Q&A, vedeta le-a oferit prilejul admiratorilor ei să îi adreseze fel și fel de întrebări. Astfel, una dintre ele face referire la viața ei sentimentală, mai concretă, dacă după despărțirea de Marius Elisei a început o altă relație

„Ești implicată într-o relație în momentul de față?”, a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman, în sesiunea de Q&A, pe Instagram. 

„Nu. Și nici nu mă gândesc să fiu prea curând. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, a fost răspunsul oferit de vedetă. 

image

Oana Roman, despre a fi mamă singură

După despărțirea de fostul soț și aflarea veștii că și-a refăcut viața, Oana Roman a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre greutățile prin care trece de una singură, menționând faptul că Marius Elisei nu se implică în creșterea Isei. 

„A fi mama ei este cel mai mare dar și cel mai mare privilegiu pe care mi l-a oferit viața. Este și o mare responsabilitate să fiu mama unui copil atât de minunat, de bun și de evoluat spiritual și intelectual.

Misiunea mea este să îi ofer toate condițiile pentru că ea să evolueze și să crească frumos, în pace și liniște”, a spus Oana Roman, printr-o postare pe Instagram. 

De asemenea, a punctat faptul că este singura care se ocupă de cea mică: „Îmi canalizez energia în a fi 100% alături de ea. Sunt singurul ei sprijin, dar fiecare zi alături de ea este o bucurie imensă. Te iubește mami mult! #isabelamea”, a mai scris ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net