Oana Roman, ținută din scurt de fostul soț. Cât de mult a traumatizat-o relația cu Marius Elisei: „Un narcisist manipulator!”

Nici bine nu s-a despărțit de tatăl fetiței sale, căci Oana Roman (47 de ani) începe să dea din casă. Referitor la fosta relația cu Marius Elisei (37 de ani), vedeta mărturisește că nu a fost deloc una sănătoasă. Ce urmări a lăsat în viața ei, rămâne să descoperiți din cele ce urmează. 

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu / foto: Colaj Click!
Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu / foto: Colaj Click!

Telenovela dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns la final. În timp ce bărbatul își trăiește viața la maximum alături de noua sa iubită, Oana încearcă acum să se refacă după lucrurile toxice de care a avut parte în fostul mariaj. 

„Ești adultă și independentă”

Știm deja cu toții că Oana Roman obișnuiește să facă publică fiecare întâmplare din viața sa, și își ține fanii la curent cu aproape tot ceea ce i se întâmplă ei sau celor dragi, astfel că își ia în serios rolul de persoană publică și le răspundă persoanelor care au diverse întrebări legate de viața ei. 

Recent, o internaută a întrebat-o pe fosta soție a lui Marius Elisei care era motivul pentru care nu putea merge unde își dorea, fără să dea socoteală pentru acțiunile ei. Oana nu a stat mult pe gânduri și a aruncat un sâmbure de adevăr: potrivit celor spuse de ea, fostul soț era un „narcisist manipulator”.

Întrebarea primită de Oana Roman / foto: Facebook
Întrebarea primită de Oana Roman / foto: Facebook

„Ești superbă, Oana! Și inteligentă. Totuși, nu înțeleg de ce nu puteai să mergi unde vrei și să faci ce vrei fără să dai socoteală cuiva? Ești adultă și independentă. Succes!”, a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman care, la rândul ei, a venit și cu un răspuns tranșant:

„Consecințele unei relații cu un narcisist manipulator”, a răspuns Oana, făcând referire, bineînțeles, la Marius Elisei, bărbatul cu care a format o căsnicie. 

Oana Roman îl acuză pe fostul soț că nu se implică în viața copilului lor 

În urmă cu ceva timp, Oana Roman dădea de pământ cu Marius Elisei și îl acuza, public, într-o emisiune TV, că nu este un tată responsabil: nu se implică în creșterea Isei și nu îi plătește pensia alimentară.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net