Oana Roman, mesaj subliminal după ce Marius Elisei s-a afișat îndrăgostit cu noua iubită. Ce a transmis vedeta

Oana Roman (47 de ani) pare că a lăsat trecutul în urmă, după nenumărate certuri și împăcări cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale Isabela. Pe contul ei de Instagram a apărut o nouă postare care susține faptul că fiica lui Petre Roman a decis să privească, încrezătoare, spre un viitor mult mai luminos.

Oana Roman a lăsat trecutul în urmă / foto: Colaj Click!
Oana Roman a lăsat trecutul în urmă / foto: Colaj Click!

Marius Elisei (37 de ani) a încheiat definitiv povestea de dragoste cu Oana Roman și și-a oferit o nouă șansă alături de o altă femeie. Se iubesc cu patimă și nu ezită să-și expună sentimentele puternice pe rețelele de socializare.

Oana Roman a depășit despărțirea de fostul soț

În ciuda faptului că lucrurile între cei doi s-au arătat a fi destul de tensionate în ultimele zile, mai ales după ce Marius Elisei și-a făcut publică relația, Oana Roman nu se lasă mai prejos, căci fiecare lovitură din partea vieții o ambiționează să lupte cu mai multă ardoare pentru viitor.

Știm deja că are o comunitate numeroasă de fani pe care nu-i ignoră, ci îi ține la curent cu cele mai noi întâmplări din viața ei.

Recent, vedeta a împărtășit cu aceștia o nouă postare: un clip video care o ilustrează pe ea, însoțit de următorul mesaj: „Pășesc spre lumină, las întunericul în spate”. 

Oana Roman: „Nu toți oamenii sunt la fel de corecți”

În ultimele zile, Oana Roman a continuat atacul la adresa lui Marius Elisei, într-o manieră destul de finuță. Câteva dintre postările ei erau menite să transmită mesaje cu subînțeles:

„Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi?”, a fost unul dintre mesajele publicate de către Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Stai departe de oamenii care au beneficiat de pe urma ta, dar se comportă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic”, „Nu toți oamenii sunt la fel de corecți și asta nu te face pe tine un om păcălit, slab sau fraier, ci îi face pe ei oameni triști care pierd magia”, mai transmitea fosta soție a lui Marius Elisei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net