Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei! Ce mesaj subliminal a transmis: „Stai departe de…”

Oana Roman (47 de anu) și Marius Elisei (37 de ani) au ținut ocupate primele pagini ale ziarelor cu certurile și împăcările lor, până în ziua în care au decis să se despartă definitiv. Și totuși, scandalul dintre cei doi continuă. Prin intermediul unor postări pe InstaStory, Oana Roman publică mesaje cu subînțeles la adresa fostului ei partener de viață.

Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei / Foto: Arhiva Click!
Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei / Foto: Arhiva Click!

Fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei, a început o nouă relație alături de o altă femeie cu ceva timp în urmă și este mai fericit ca niciodată. Isabela, fiica lui, a fost cea care a aflat prima că tatăl ei are o nouă relație, veste pe care i-a dat-o ulterior mamei sale. La scurt timp după anunțul lui, un schimb de replici foarte dur a început între el și fosta lui soție. Iată că de când s-au despărțit, scandalul continuă între Oana Roman și Marius Elisei.

Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare. Cu câteva ore în urmă, Oana Roman a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, care conțin mesaje cu subînțeles. Să fie un nou atac la adresa lui Marius Elisei?

Oana Roman continuă atacul la adresa lui Marius Elisei

„Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi?”, este unul dintre mesajele publicate de către Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Stai departe de oamenii care au beneficiat de pe urma ta, dar se comportă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic”, „Nu toți oamenii sunt la fel de corecți și asta nu te face pe tine un om păcălit, slab sau fraier, ci îi face pe ei oameni triști care pierd magia”, sunt alte imagini publicate de fost soție a lui Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin multe împreună. După divorțul din 2021, cei doi și-au acordat mai multe șanse de-a lungul timpului, însă, din nefericire, nimic nu le-a mai putut salva căsnicia. Au ajuns la un numitor comun în cele din urmă, iar singura soluție a fost despărțirea.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net