Așa NU! Oana Roman a întins masa pentru musafiri, dar a fost neatentă. Muștele și-au făcut de cap în toată mâncarea!

Oana Roman, una dintre cele mai active prezențe din mediul online, și controversate în același timp, a intrat în atenția publicului din nou, după ce a organizat masa pentru musafiri, însă nu a fost atentă la un detaliu: muștele care roiau în jurul mâncării.

Oana Roman, cu muștele pe masă / foto: Instagram
Oana Roman, cu muștele pe masă / foto: Instagram

 În ciuda faptului că Oana Roman mereu și-a învățat admiratorii diverse aspecte legate de bunele maniere, se pare că de această dată chiar ea a fost cea care a intrat în categoria "așa nu!".

 Muștele, musafirii nepoftiți la masa Oanei Roman

Însăși Oana Roman, cea care și-a propus în urmă cu ceva timp să ofere pe Instagram lecții de bune maniere pe care toată lumea ar trebui să le cunoască, a gafat-o așa cum nu se putea mai bine. 

Zilnic, fiica lui Petre Roman își ține fanii la curent cu modul în care decurge fiecare zi din viața ei. Astăzi, Oana Roman a găzduit persoane dragi, la un grătar și o vorba bună.

Fără nicio reținere, ea a filmat masa pe care a amenajat-o, cu tacâmuri și toate cele, însă nu i-a mai rămas timp și pentru a alunga muștele care-și făceau de cap deasupra farfuriilor cu mâncare, ceea ce, cu siguranță, nu se încadrează în bunele maniere de care trebuie să dăm dovadă atunci când așezăm musafiri la masă. 

Oana Roman își învăța fanii cum să folosească, în mod corect, scobitoarea

În urmă cu ceva timp, vedeta le promitea fanilor săi că va începe să ofere lecții de bune maniere. S-a ținut de cuvânt, și într-unul dintre episoade, Oana Roman a vorbit despre modul în care folosim scobitoarea. 

„Am promis că o să fac niște story despre etichetă, protocol și bune maniere. Azi vorbim despre un obiect pe care NU îl folosim niciodată în public: scobitoarea. Folosim scobitorile doar pentru a face niște aperitive ca în poză.

 În rest, nu ne scobim în dinți în public sub nici o formă și cu nici un motiv”, scria Oana Roman pe Instagram, acum ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net