Oana Roman, foc și pară pe Petre Roman! Tatăl vedetei nu s-a interesat deloc de starea precară a Mioarei Roman: “Sunt câțiva la care nu te așteptai”

Oana Roman a izbucnit pe rețelele de socializare, dezvăluind publicului dificultățile prin care trece și lipsa de sprijin din partea tatălui său. Cu un foc interior evident, reiese din cuvintele sale, Oana a transmis un mesaj puternic despre dezamăgirea sa față de indiferența părintelui său și a altor membri ai familiei în privința stării precare a Mioarei Roman, mama sa.

Oana Roman, supărată pe tatăl său. Foto: Click.
Oana Roman, supărată pe tatăl său. Foto: Click.

Într-o postare emoționantă, pe Instagram, Oana a subliniat cum este să te simți singur în momentele dificile ale vieții. A rememorat momentele când cei apropiați, inclusiv tatăl și sora sa, păreau să fie indiferenți față de nevoile și sentimentele ei. Cu toate acestea, în ciuda dezamăgirii și a sentimentului de singurătate, Oana a găsit sprijin și putere în persoane la care nu se așepta

„Aceasta este o durere adâncă"

image

Este greu să realizezi că cei din jurul tău, în special familia ta, nu sunt acolo pentru tine în momentele dificile. Atunci când tatăl, sora și mulți alții nu par să aibă timp sau interes să întrebe cum te simți sau dacă ești bine, aceasta este o durere adâncă", a scris Oana Roman în postarea sa de pe Instagram.

Cu toate acestea, Oana a subliniat că, în ciuda lipsei de sprijin din partea unor membri ai familiei, există persoane din viața sa care fac diferența. Ea a mulțumit acelor prieteni și cunoștințe care au fost alături de ea, oferindu-i sprijinul și puterea de care avea nevoie în momentele dificile.

Cât de important este susținerea celor din jur

Postarea Oanei Roman a stârnit o reacție puternică în rândul fanilor săi, mulți exprimându-și compasiunea și susținerea pentru vedetă. Mesajul ei a rezonat puternic, evidențiind importanța sprijinului emoțional a celor din jurul nostru în viața fiecăruia dintre noi.

Așadar, în mijlocul acestei experiențe personale dificile, Oana Roman a găsit puterea de a împărtăși cu ceilalți și de a sublinia valoarea inestimabilă a sprijinului uman, chiar și atunci când vine din surse neașteptate. Cu vocea ei puternică, ea a adus la lumină o problemă sensibilă și a evidențiat importanța compasiunii și empatiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net