Câți bani câștigă, lunar, Oana Roman. Se plânge constant de prețuri: „Nu mă lăfăi”. VIDEO

Oana Roman este una dintre cele mai răsunătoare voci din mediul online. Fiica lui Petre Roman este recunoscută pentru faptul că are puncte de vedere bine argumentate atunci când alege să își expună părerea referitor de diverse subiecte de interes național, și nu numai. 

cub oana roman png

Recent, vedeta a dezvăluit sumele de bani pe care le câștigă lunar, pentru a-și putea crește decent fiica pe care o are împreună cu fostul soț, Marius Elisei. De asemenea, duce de una singură și cheltuielile casei și multe altele care îi revin. 

Oana Roman: „Totul este foarte scump” 

 Oana Roman a mărturisit că, lunar, îi intră în conturi mii de euro, din care aproximativ 1.000 îi revin statului, pe taxe și impozite. De asemenea, vedeta a precizat și faptul că se ocupă singură de creșterea Isabelei și îngrijirea casei, astfel că nu reușește să pună foarte mulți bani deoparte. 

„Eu câștig bine. Niște mii de euro bune pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 de euro pe lună, plus toate celelalte cheltuieli, pentru că-mi cresc singură copilul, întrețin singură o casă și așa mai departe, eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Pentru că totul este foarte scump. 

Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Adică nu stau numai la restaurante, nu cumpăr nu știu ce genți și ce haine scumpe și nici nu merg în vacanță în fiecare lună. Cu toate astea, mă ajung cu banii, dar nu pot să zic că pun deoparte sau că mă lăfăi”, a spus Oana Roman, prin intermediul unei postări pe InstaStory.

Ciolacu și Iohannis, puși la punct de Oana Roman

Oana Roman se numără printre puținii oameni din showbiz-ul autohton care nu ignoră faptul că majoritatea cetățenilor României trăiesc pe bani puțini, și se chinuie de la o lună la alta să își drămuiască fiecare bănișor.

Ce fac oamenii ăia care câștigă 30 de milioane pe lună? Ce fac? Dl. Ciolacu, dl. Iohannis, cum facem? Că o să vă linșeze lumea pe stradă în curând.”, a mai spus vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net