Ce i-a răspuns Oana Roman unei internaute, după ce aceasta i-a reproșat că pozele ei n-au legătură cu realitatea: „Sărăcuța de tine”

Se pare că nu trece nicio zi fără ca Oana Roman să fie apostrofată pe rețelele de socializare de către un internaut. De data aceasta, vedetei i s-a reproșat că pozele pe care le postează „la zi” nu au legătură cu realitatea.

Oana Roman s-a luat iar la harță pe internet / foto: arhivă
Oana Roman s-a luat iar la harță pe internet / foto: arhivă

Internauta a povestit că a intrebat-o pe Oana Roman de ce pozele ei recente postate pe rețelele de socializare nu arată la fel ca cele pe care alții i le fac la evenimentele mondene. Fosta soție a lui Marius Elisei i-a răspuns, însă, în stilul ei caracteristic.

„I-am lăsat mesaj la acest story să o întreb care este explicația pentru pozele făcute de alții la diverse evenimente și poze, care nu au legătură cu ce e ea în poza de azi și pentru filtrele de slăbit pe care le folosește. Acum sunt curioasă dacă îmi dă direct block sau îmi răspunde penibil la mesaj și apoi mai vedem”, a scris internauta.

Așa cum era de așteptat, răspunsul Oanei Roman ( vezi foto mai jos) nu s-a lăsat prea mult așteptat și a avut tonul „prevestit” de internauta care o urmărește. „Sărăcuța de tine. Trebuie să fii tare nefericită și să ai lipsă mare undeva” i-a răspuns vedeta.

Oana Roman îi face noi reproșuri lui Marius Elisei

Oana se ceartă din nou cu internauții / foto: Facebook
Oana se ceartă din nou cu internauții / foto: Facebook

Oana Roman nu renunță la reproșurile la adresa fostului soț care, la scurt timp după despărțire, și-a făcut o nouă relație. Mai nou, potrivit celor spuse de vedetă, se pare că bărbatul nu plătește pensie alimentară Isabelei.

Recent, ea a dezvăluit faptul că Marius Elisei nu-și dă interesul în ceea ce presupune creșterea și îngrijirea fiicei lor. „Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net