Oana Roman, noi reproșuri la adresa lui Marius Elisei! Cât trebuie să plătească pensie alimentară: „Nu o oferă nici pe asta”

Deși inițial părea că „războiul” dintre Oana Roman(47 de ani)  și Marius Elisei (37 de ani) a ajuns la sfârșit, fiica lui Petre Roman nu renunță cu reproșurile la adresa fostului soț care, la scurt timp după despărțire, și-a făcut o nouă relație. Mai nou, potrivit celor spuse de vedetă, se pare că bărbatul nu plătește pensie alimentară Isabelei. 

Oana Roman, noi reproșuri la adresa lui Marius Elisei / foto: Colaj Click!
Oana Roman, noi reproșuri la adresa lui Marius Elisei / foto: Colaj Click!

Recent, Oana Roman a dezvăluit faptul că Marius Elisei nu-și dă interesul în ceea ce presupune creșterea și îngrijirea fiicei lor. Vedeta este implicată total în creșterea Isabelei, ceea ce nu poate spune și despre fostul soț. 

Oana Roman: „Se mai văd din când în când”

Reproșurile nu se termină la adresa lui Marius Elisei căci, pe lângă faptul că niciodată nu a plătit pensie alimentară fiicei sale, timpul petrecut împreună este puțin, după cum afirmă Oana. 

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Oana Roman, despre împăcările cu Marius Elisei

În anul 2021, inevitabilul s-a produs între Oana Roman și Marius Elisei: au ajuns la divorț. Totuși, până acum câteva luni, între ei au mai existat tentative de împăcare, însă toate fără succes. 

„Au fost încercări de împăcare, dar nu au funcționat, nu este cazul să mai pierdem din timpul nostru în ceva ce se vede că nu are nicio șansă.”, a continuat Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net