Marius Elisei, val de critici dure din partea fanilor: „Ușor ai renunțat la familie”

Marius Elisei este fericit, în sfârșit, după mult timp! Fostul soț al Oanei Roman și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unei brunete focoase, cu 3 ani mai mare decât el. Astfel, de când se simte cu adevărat fericit, bărbatul n-a ezitat să își împărtășească fericirea și cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Totuși, iată că a urmat un val de critici dure la adresa sa, fiind acuzat de fani că și-a trădat familia.

Marius Elisei, acuzații grave din partea fanilor
Marius Elisei, acuzații grave din partea fanilor

Marius Elisei, acuzații grave din partea fanilor

„Gura lumii nu o astupă nici pământul”, spune o vorbă din popor. În general, nu putem mulțumi pe toată lumea, iar în cazul persoanelor publice, acest lucru este cu atât mai adevărat. Pe lângă faptul că este implicat într-un adevărat scandal cu fosta soție, Oana Roman, Marius Elisei primește lovituri și din partea celor care îl urmăresc.

După cum știm, zilele trecute au fost un adevărat haos pentru fostul cuplu Roman-Elisei. Deși s-au despărțit, iar la începutul lunii septembrie Marius s-a mutat definitiv din casa fostei soții, începând o viață nouă cu o altă femeie, între cei doi scandalul a continuat ca la ușa cortului. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare, își aduc acuzații și chiar au apărut și mesaje private din timpul relației lor. Ce să mai, scadalul parcă nu se termină. 

Totuși, în toată această situație, fiecare dintre ei a primit și sprijin, mai ales din partea fanilor. Oana Roman primește mesaje de susținere din partea urmăritorilor, în timp ce Marius a fost felicitat pentru decizia de a se despărți de fosta soție și de a începe o relație cu o brunetă, despre care bărbatul a avut numai cuvinte de laudă. 

Iată însă, că pe lângă susținere, Marius a primit și un val de critici dure din partea fanilor. Mai mulți urmăritori de pe rețelele de socializare i-au comentat la pozele postate cu noua sa iubită în care l-au acuzat că și-a trădat familia. Mai mult, aceștia au spus că nu este benefic pentru micuța Isabela ca acesta să se afișeze cu o nouă femeie la scurt timp după despărțirea de mama sa. În acealași timp, Marius a afirmat că Isabela a fost prima care aa flat de noua sa relație și că cea mică a fost încântată pentru el.

Mesaje dure din partea fanilor

Iată atacurile dure primite de Marius Elisei pe pagina de Instagram:

Foarte bine pentru că și-ai găsit liniștea, dar nu cred că era cazul să te afișezi ostentativ! Izabela este copil și suferă. Trebuia să mai aștepți puțin până să o prezinți fetiței și să te afișezi cu ea. Pentru un copil este foarte greu să-l vadă pe tată cu altă femeie, cum îi este greu să o vadă pe mama cu alt bărbat! În rest, să fii fericit!”

„Cu cât ai plătit-o? Să-ți facă publicitate, cum că e noua ta iubită.”

„Ușor ai renunțat la familie.”

„Băi băiatule, dacă nu erai soțul Oanei Roman, erai un priculici care nici măcar să formuleze o frază cap coada, nu poate!!”

„Să-ți fie rușine că ți-ai trădat familia.”

„Dar Izabela că aude toată ziua, bună ziua cum mă-sa îl beștelește pe ta-su pe unde apucă?”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net