Oana Roman, mesaj tranșant pentru iubita lui Marius Elisei. Ce a scos-o din sărite: „Nimeni nu poate sa fie ca mine”

După o căsnicie de 10 ani cu Oana Roman, Marius Elisei a început o viață de la zero, cel puțin pe plan sentimental. De atunci, pe rețelele de socializare Oana Roman transmite mai multe mesaje cu subînțeles. Iată ce a supărat-o de această dată pe vedetă.

Oana Roman nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei Foto: Click!
Oana Roman nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei Foto: Click!

Ce mesaj a transmis Oana Roman

Marius Elisei (37 de ani) a încheiat definitiv povestea de dragoste cu Oana Roman și și-a oferit o nouă șansă alături de o altă femeie. Se iubesc cu patimă și nu ezită să-și expună sentimentele puternice pe rețelele de socializare. 

În ultimele zile, Oana Roman a continuat atacul la adresa lui Marius Elisei și a iubitei sale.  Câteva dintre postările ei erau menite să transmită mesaje cu subînțeles. Aceasta a vrut să explice faptul că ea avea postări de la cafeaua de dimineață, pe InstaStory, dinainte să apară Gabriela în viața lui Marius Elisei. Ea nu "se luase" după nimeni. 

Ce a scris Oana Roman pe Instagram Foto: captură video
Ce a scris Oana Roman pe Instagram Foto: captură video
Mesaje postate de Oana Roman Foto: captură video
Mesaje postate de Oana Roman Foto: captură video

Ce a mai declarat Oana Roman: „Nu toți oamenii sunt la fel de corecți”

„Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi?”, a fost unul dintre mesajele publicate de către Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Stai departe de oamenii care au beneficiat de pe urma ta, dar se comportă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic”„Nu toți oamenii sunt la fel de corecți și asta nu te face pe tine un om păcălit, slab sau fraier, ci îi face pe ei oameni triști care pierd magia”, mai transmitea fosta soție a lui Marius Elisei.

Marius Elisei s-a mutat cu noua iubită 

Marius Elisei a trecut peste despărțirea de Oana Roman și și-a refăcut deja viața alături de noua iubită. Cei doi s-au mutat deja împreună după doar o lună de relație și au planuri mari de viitor împreună, după cum a anunțat el într-o emisiune televizată.

Cei doi au trecut la un pas important din relație, s-au mutat împreună, iar el recunoaște că acum e cu adevărat fericit. „De ce nu?! (n.r. se gândesc la un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net