Marius Elisei și noua iubită, în ipostaze intime în fața tuturor! Cât de îndrăgostit este fostul soț al Oanei Roman

Marius Elisei a divorțat de Oana Roman, iar acum trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de o altă femeie. Recent, iubita sa, Gabriela, a postat pe pagina sa de Instagram mai multe poze din escapada lor de la munte. Cei doi se declară fericiți și au deja planuri împreună, după numai o lună de relație. 

Marius Elisei împreună cu iubita Foto: Instagram
Marius Elisei împreună cu iubita Foto: Instagram

Marius Elisei și-a schimbat viața 

Marius Elisei și-a schimbat radical viața după ce a cunoscut-o pe noua lui iubită. La câteva luni de la despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a decis să-și refacă viața. Mai mult, acesta i-a prezentat fiicei sale noua sa parteneră.

Recent, Gabriela a postat pe pagina sa de Instagram poze cu Marius Elisei. Cei doi au fost într-o escapadă la munte. Par mai fericiți ca oricând și au multe planuri de viitor împreună. 

Marius Elisei cu iubita, la munte Foto: Instagram
Marius Elisei cu iubita, la munte Foto: Instagram

Cei doi s-au mutat deja împreună 

Marius Elisei și noua sa iubită au decis deja să se mute împreună și să se bucure de fiecare moment petrecut împreună. Fostul soț al Oanei Roman se declară un bărbat împlinit și are planuri mari de viitor alături de iubita lui. 

Este sau nu însărcinată iubita lui Elisei

Fotografia publicată, în urmă cu două săptămâni, de Marius Elisei pe pagina sa personală de Instagram le-a dat de înțeles urmăritorilor că iubita acestuia este pe cale să devină mămică: Marius își ținea iubita în brațe, iar mâinile lui cuprindeau mâinile ei fix la burtică. După toate acestea, Elisei a spus: „Nu este, nu este însărcinată. Dacă așa s-a înțeles. Ne-am îmbrățișat și noi", a lămurit Marius Elisei, în cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show. 

Cu toate acestea Marius Elisei nu a negat că și-ar mai dori să aibă un copil. „De ce nu?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema", a declarat în urmă cu ceva timp Elisei, pentru un post de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net