Noua iubită a lui Marius Elisei este însărcinată? Fotografia care îi dă de gol că ar putea deveni părinți în curând

Fostul soț al Oanei Roman este un bărbat fericit alături de noua iubită și nu se ferește să arate acest lucru și în mediul online. Marius Elisei și frumoasa brunetă sunt într-o relație din luna septembrie a acestui an și au planuri mari de viitor împreună. Recent, s-au și mutat împreună, însă un alt detaliu i-a pus pe internauți pe gânduri, mai ales că declara că își dorește să devină tată din nou. Este iubita fostului soț al Oanei Roman însărcinată?

Noua iubită a lui Marius Elisei este însărcinată? / Foto: Instagram
Noua iubită a lui Marius Elisei este însărcinată? / Foto: Instagram

Marius Elisei s-a despărțit definitiv de Oana Roman, alături de care are o fetiță, pe Isabela, pe 3 septembrie. Pe 6 septembrie, a pășit spre viitor cu pași rapizi și siguri și a început relația cu noua iubită. După doar o lună de relație, cei doi au planuri mari de viitor împreună, după cum a anunțat el într-o emisiune televizată, ba mai mult decât atât, au făcut deja un pas important în relație.

Marius Elisei și iubita lui s-au mutat împreună, iar el recunoaște că acum e cu adevărat fericit. Alături de partenera sa, fostul soț al Oanei Roman își dorește să devină din nou tată. Și iată că dorința este posibil să i se fi îndeplinit. După ce a publicat o imagine pe rețelele de socializare, internauții au început să se întrebe dacă nu cumva frumoasa brunetă este însărcinată.

Fotografia care îi dă de gol că ar putea deveni părinți

Marius Elisei a publicat fotografia pe pagina sa de Instagram / Foto: Instagram
Marius Elisei a publicat fotografia pe pagina sa de Instagram / Foto: Instagram

Fotografia publicată chiar de Marius Elisei pe pagina sa personală de Instagram le dă cumva de înțeles urmăritorilor că iubita acestuia este pe cale să devină mămică: Marius își ține iubita în brațe, iar mâinile lui cuprind mâinile ei fix la burtică! Sunt pe cale cei doi să devină părinți? Nu se știe încă, dar cu siguranță ar fi un vis devenit realitate pentru fostul soț al Oanei Roman.

Marius Elisei și frumoasa brunetă s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, însă nu au vorbit niciodată, până în septembrie. De asemenea, aceasta nu are nicio legătură cu showbizul, are 40 de ani, fiind mai mare cu trei ani decât el, și e cadru medical.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net