Marius Elisei și noua iubită, masă „pe ieftineală”. Ce au mâncat cei doi

Fostul soț al Oanei Roman este implicat într-o altă relație începând cu data de 6 septembrie. Recent, Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită pe Instagram, și imaginile au făcut deja înconjurul Internetului. Cei doi nu se mai feresc să-și expună intimitățile pe Instagram.  Marius Elisei și frumoasa brunetă s-au bucurat de un ospăț de zile mari, meniul pentru această seară fiind spanac gătit și ouă ochiuri. 

Marius Elisei și noua lui cucerire / foto: Instagram
Marius Elisei și noua lui cucerire / foto: Instagram

Marius Elisei a dovedit că nu mai are nimic de împărțit cu Oana Roman. Dimpotrivă, a dat uitării trecutul cu mama fetiței sale, Isabela, și pare fascinat de femeia cu care își împarte viața de aproximativ o lună de zile. 

Marius Elisei și noua iubită preferă mâncarea sănătoasă 

Fostul soț al vedetei și noua lui iubită par sătgr fie adepții mâncărurilor sănătoase, așa cum lasă de înțeles imaginea postată de Marius Elisei în urmă cu doar câteva ore. El a postat pe Instagram, în secțiunea InstaStory o fotografie cu două farfurii pline cu spanac și ouă ochiuri. 

Din relația anterioară ne amintim că bărbatul gătea deseori atât pentru Oana, cât și pentru Isabela, astfel că este posibil ca tot el să fi gătit și de această dată, impresionându-și iubita cu talentul său în arta culinară. 

Fotografia postată de Marius Elisei / foto: Captură InstaStory
Fotografia postată de Marius Elisei / foto: Captură InstaStory

Marius Elisei, prima declarație după ce și-a făcut relația publică 

Nici bine nu a încheiat socotelile cu fosta soție, căci Marius Elisei a pășit spre viitor cu pași rapizi și siguri. În cadrul unei emisiuni televizate, el a declarat cum s-a cunoscut cu actuala iubită, oferind câteva detalii despre femeia care este cu 10 ani mai mare decât el: 

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

„Atât eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mai spus Marius Elisei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net