Lovitură pentru Oana Roman! Marius Elisei vrea să devină din nou tată: „Îmi mai doresc copii”

Marius Elisei face noi dezvăluiri despre femeia cu care își împarte viața deja de săptămâni bune. Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că iubita lui este fizioterapeut și nu se simte confortabil cu faptul că a devenit, peste noapte, persoană publică. 

image

Bărbatul cu care Oana Roman își făcuse o familie pare că a dat uitării trecutul și se bucură de ceea ce-i rezervă viața. A precizat că el și iubita lui încă nu și-au făcut planuri de viitor, dar, chiar și așa, a mărturisit că își dorește să mai aibă copii. 

Marius Elisei: „Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor”

Bărbatul și-a început declarațiile puctând un aspect destul de important: faptul că iubita lui este o persoană calmă, calitate pe care o apreciază. De meserie este fizioterapeut, însă relația cu fostul soț al Oanei a adus-o, fără să vrea, în lumina reflectoarelor, situație care nu o încântă foarte tare. 

„Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, iar asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. Ea a devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume. Am avut o singură întâlnire până acum, iar lucrurile au decurs normal. Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc”, a spus Marius Elisei, într-un interviu Fanatik.

Își mai dorește copii

Marius Elisei a mărturisit faptul că, în prezent, viața lui este una frumoasă. Se simte liniștit și fericit alături de noua parteneră pe care a cunoscut-o la petrecerea unui prieten comun. 

„Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”, a mai spus acesta.

El este deja tată de fată, rezultată din fosta căsnicie. Isabela este fericirea cea mai mare pentru părinții ei, însă tatăl ei a mărturisit că își mai dorește și alți copii.

„Da, îmi mai doresc copii”, a adăugat fostul soț al Oanei Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net