Oana Roman, fără inhibiții. În ce loc neobișnuit a întreținut relații intime

Oana Roman este o prezență nelipsită de pe rețelele de socializare însă în ultima perioadă a apărut mai rar la TV. Recent însă a acceptat invitația lui Capatos de a veni la emisiunea Xtra Night Show, unde a făcut o serie de dezvăluiri surprizătoare. Una dintre cele mai picante este legată chiar de viața intimă! 

Cel mai ciudat loc în care Oana Roman a întreținut relații intime
Cel mai ciudat loc în care Oana Roman a întreținut relații intime

Cel mai ciudat loc în care Oana Roman a întreținut relații intime

Vedeta a fost întrebată care este cel mai ciudat loc unde a făcut dragoste până acum. Fără a sta pe gânduri aceasta a răspuns rapid că în mașină a avut parte de momente fierbinți. Când și cu cine însă nu a mai precizat, momentul fiind cuprins de mister. Astfel, vedem că Oana Roman este lipsită de inhibiții. Mai ales că în tinerețe s-a descris ca fiind ceva mai zbuciumată. Dovadă stă și faptul că a mărturisit că în acea perioadă avea obiceiul de a umbla în telefoanele iubiților.

Oh, la greu! Dar nu în ultimii ani, când eram tânără, făceam tâmpenia asta. Problema e că o făceam degeaba pentru că niciodată n-am găsit nimic, jur! După care n-am mai făcut-o, m-am lăsat complet, nu m-a mai interesat.”, a spus Oana Roman în emisiunea lui Capatos.

Mai vrea o altă relație Oana Roman?

Anul nu a fost cel mai bun pentru Oana Roman, în special din cauza despărțirii de Marius Elisei. Cu toate acestea, în ciuda situației dificile, vedeta nu se grăbește să intre într-o nouă relație, totuși nu este reticentă pe deplin. Își dorește să aleagă cu atenție de această dată, mai ales că a stat aproape 10 ani alături de un om pe care ea însăși l-a numit în cadrul aceleași emisiuni ca fiind „toxic.” Vedeta a mai mărturisit că a tras prea mult de căsnicia cu Marius Elisei deși nu ar fi trebuit să o facă.

Nu am de unde să știu, doar Dumnezeu știe dacă se va mai întâmpla, însă nu e prea curând. Dacă e să fie, o să fie. Nu mă grăbesc și de data asta trebuie să aleg cu foarte mare grijă.”, a declarat Oana Roman, de curând, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net