O nouă serie de vedete a cucerit Laponia! Sore, Giulia Anghelescu și Oana Roman au plecat să-l vadă pe Moș Crăciun

Ultima actualizare:

E o adevărată magie în Laponia, acolo unde vedetele noastre au ales să își petreacă vacanța de iarnă dinainte de Crăciun și Revelion.

După Andreea Bălan, Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan și cei 3 copii ai lor, Iuliana Marciuc, Răzvan și Irina Fodor și fiica lor de 12 ani, Diana, a venit rândul unor alte serii de vedete să se bucure din plin de ținutul lui Moș Crăciun. Astfel, Oana Roman împreună cu Isa, fetița ei, Sore și fiica ei, Erin, dar și familia Giuliei Anghelescu cu Vlad Huidu și cei doi copii ai lor se află acum în Laponia.

Oana Roman a decis să țină un jurnal de Laponia și povestește zilnic pe social media tot ceea ce face acolo.

Laponia, ziua 2. Azi am mers cu sania trasă de reni și apoi de husky. Pădurea Laponă este în tărâm de vis, peisaje unice și un vibe incredibil. Uitați-vă până la capăt, căci veți vedea peisaje de vis. Știați că în Laponia trăiesc  mai mulți reni decât oameni? Sunt cam 180.000 de locuitori și  peste 200.000 de reni”, a scris pe pagina sa de Instagram, Oana Roman, care a concluzionat că această vacanță este “Una din cele mai frumoase experiențe din viața mea!”. Deocamdată vedeta nu a avut noroc să vadă mult vânata Auroră Boreală dar speră că luminile de culoare verde să apară pe cer până când se va termina sejurul.

Sore se bucură și ea din plin alături de fetița ei, Erin, de întreaga experiență din Laponia. Mama și fiica au ajuns deja acasă la Moș Crăciun iar Erin a zâmbit mai tot timpul și nu își mai încăpea în piele de fericire.

“Moșule, magia stă în ochii privitorului, așa-i? A fost sublim azi! Am traversat un lac înghețat, într-o sanie trasă cu viteză de  un snowmobil. Am ajuns la o căsuță ascunsă, în pădure, unde am fost întâmpinați de Clopoțica, care ne-a povestit despre magia lui Moș Crăciun și ne-a prezentat doi bebe-reni (cel alb seamănă cu Goldie (n.r.: cățelușul lor de acasă) și a fost dragoste la prima vedere). Moșul a avut atâtea povețe calde, răbdare și chiar am cântat împreună un colind. Pe cuvânt, am simțit că toate scrisorile pe care I le-am trimis în copilărie au ajuns la el iar Erin i-a înmânat, cu emoție, scrisoarea din acest an. Să ni se îndeplinească tuturor dorințele!”, a povestit Sore căreia i se pare că trăiește un vis în Laponia, în sania trasă de reni și cu fetița ei în brațe.

Giulia Anghelescu și familia ei se bucură cu toții de ceea ce trăiesc acum în Laponia. 

Astăzi a fost atât de frumos. Am avut emoții mii, ne-am bucurat de fiecare moment și încă nu ne vine să credem că suntem în acest loc de poveste! Ziua asta a fost magică!”, a consemnat și Giulia Anghelescu în a doua zi de Laponia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net