Vedetele plecate în Laponia au văzut Aurora Boreală! Reacția savuroasă a lui Radu Vâlcan: „Te-am prins, Auroro!”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan cu fetițele ei, mama și  iubitul Victor Cornea , Adela Popescu cu Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor, Răzvan și Irina Fodor împreună cu fiica lor de 12 ani, Diana, dar și Iuliana Marciuc (56 de ani) sunt cu toții într-o minunată vacanță în Laponia acolo unde s-au întâlnit cu toate personajele din povestea lui Moș Crăciun, reni, spiriduși, multă zăpadă dar și cu mult așteptata și vânata Auroră Boreală.

Se pare că în curând și Oana Roman o să plece spre Laponia, alături de fetița ei, Isabela, și sunt amândouă extrem de nerăbdătoare. Dar între timp, de ieri până azi, de când povesteam ce frumos se distrează cu toții în ținutul magic al Moșului, Iuliana Marciuc, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au bucurat de o întâlnire senzațională cu...Aurora Boreală.

„Te-am prins, Auroro!”

„Te-am prins, Auroro!”, a postat fericit Radu Vâlcan pe InstaStory, iar Iuliana Marciuc a împărtășit  azi dimineață bucuria de a vedea Aurora Boreală cu toți urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Bună dimineața! Împărtășesc astăzi cu voi cea mai inedită experiență, vânătoarea de Auroră Boreală. Chiar că vânătoare! E fascinant să urmărești cerul iar spectacolul naturii să ți se desfășoare în fața ochilor. Am primit-o ca pe o recompensă, am mulțumit la fiecare nouă apariție și am încercat să surprind fotografii pentru a vă bucura și pe voi și pentru a vă convinge să faceți o excursie în Laponia cu prietenii! (...) Chiar dacă lumina este doar 4 ore pe zi, experiența acestei vacanțe este inedită.P.S.: Chiar nu-i frig deloc...cu lână merinos!”, a povestit Iuliana Marciuc, extrem de încântată de experiența trăită acolo.

Victor Cornea se dă pe derdeluș cu sania

Cu toții se bucură de zăpadă pe care au găsit-o în Laponia. Iubitul Andreei Bălan (39 de ani), jucătorul de tenis Victor Cornea (30 de ani), nu se mai satură de zăpadă. Se dă,  pe derdeluș, cu sania, alături de Ella și Clara cele două fetițe ale artistei. Sunt veseli și foarte fericiți. La fel și familiile Adelei Popescu cu Radu Vâlcan și Răzvan și Irina Fodor.

Îmbrăcate bine, în salopete de iarnă, vedetele au ieșit cu mic cu mare să se bucure din plin de peisajul feeric de iarnă pe care l-au găsit în Laponia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net