Răzvan Fodor face gașcă cu Adela Popescu și cu Radu Vâlcan și pleacă în Laponia. Își duc copiii să-l vadă pe Moș Crăciun

Pe 10 noiembrie, Adela Popescu (37 de ani) anunța fericită pe social media că urmează să plece cu soțul ei, Radu Vâlcan (46 de ani), și cei trei copii ai lor într-o frumoasă vacanță în Laponia.

La scurt timp după, Adela și Radu s-au întâlnit la masă cu prietenii lor, Răzvan și Irina Fodor, și după ce le-a povestit că vor merge să-l vadă pe Moș Crăciun la el acasă, și poate cu puțin noroc vor admira și Aurora Boreală, Răzvan Fodor (48 de ani) s-a lăsat convins de insistențele soției, așa că va face gașcă cu Adela Popescu și cu Radu Vâlcan pentru vacanța din Laponia. Nu vor merge singuri, ci alături de Diana, fiica lor de 12 ani! Cu toții sunt acum încântați, având în vedere că această experiență se apropie cu pași repezi, așa că la începutul lunii decembrie își vor vedea dorința împlinită. 

Familia Fodor pleacă n vacanță alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei. Deci, se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele? Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă Aurora Boreală și alte lucruri minunate, la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau că două farfurii. Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie? Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice?

E, na, că i-a zis!Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie? Exact, în Laponia! I-am zis că e drumul complicat, că zborul e lung, că avem escale. Ea mi-a zis că zburăm cu charter, și facem doar 4 ore. Am adăugat că asta e o vacanță care se pregătește temeinic, se culeg informații, afli ce e mai important de vizitat/văzut, să nu ajungi acolo ca o gâscă. Mi-a zis că cele mai importante activități sunt asigurate deja de cei de la agenția de turism. Am mai băgat o fisă: că trebuie să găsim cazare și mâncare, de care ar fi trebuit să ne ocupăm din timp. Mi-a tăiat macaroana: sunt incluse și ele în oferta de la agenție...”, a povestit Răzvan Fodor, care s-a răsfățat puțin la începutul postării, dar până la urmă e încântat de faptul că urmează să plece intr-o nouă aventură  cu prietenii lor de suflet.

Răzvan și Irina Fodor sunt foarte buni prieteni cu Adela Popescu și Radu Vâlcan și obișnuiesc să își facă vacanțele împreună. Așa s-a întâmplat și astă vară, când Fodor i-a convins pe Adela și Radu să meargă împreună cu familia lui în prima lor vacanță pe barcă, în Croația. Și nu a dat greș deloc, pentru că experiența a fost un succes care va fi repetat cu siguranță, vara viitoare, probabil, tot în aceeași formulă.

Adela Popescu este mai nerăbdătoare decât copiii

Adela Popescu și-a anunțat cei trei copii că vor merge să-l vadă în Laponia pe Moș Crăciun și băieții deja nu mai au liniște. Nici vedeta nu este mai prejos, pentru că își ascunde cu greu satisfacția și dorința de a pleca mai repede în Laponia.

Moș Crăciun, ai grijă! Nu știu cine m-a pus să le spun deja copiilor că mergem în Laponia, că numai despre asta vorbesc. Aseară au plâns că de ce nu plecăm mâine. Ce-i drept, mai sunt 19 zile și încă nu am găsit costumele potrivite pentru atâtea grade cu minus. A! Și încă ceva, după ce se întunecă, ce activități se mai pot face? Doamneee, că mai am atâtea de rezolvat și nici poezia nu am învățat-o”, a povestit comunității sale, Adela Popescu, care a dat vestea plecării în Laponia mai mult decât încântată.

„E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa, la Moș Crăciun! Am ezitat până acum, pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două. Nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc. Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct în prag la doamna Crăciun. Deja fac research, caut haine potrivite și mă surprind fiind extrem de nerăbdătoare, cu un gol în stomac de fericire.Nici nu realizam cât de dor îmi era de zăpadă din copilăria mea, de totul alb, fără de care magia Crăciunului nu are cum să fie completă…Așteptăm cu drag orice sugestie, avertizare, recomandare”, a mărturisit Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net