Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță de vis în Laponia, alături de fetițele artistei! Cine îi mai însoțește

Andreea Bălan (39 de ani) radiază pur și simplu! Artista este în culmea fericirii pentru că și-a văzut încă un vis cu ochii! Ieri a plecat într-o vacanță în Laponia, chiar în țara lui Moș Crăciun, împreună cu cele două fetițe ale sale, Ella, născută în 2016, și Clara, care a venit pe lume în anul 2019, dar și alături de mama ei, care are grijă de copiii săi, și, bineînțeles, împreună cu iubitul său, jucătorul de tenis Victor Cornea (30 de ani).

Extrem de îndrăgostită și fericită, Andreea Bălan și-a exprimat public recunoștință pentru toate clipele frumoase pe care le-a trăit și le trăiește acum.

“Am plecat în Laponia, la Moș Crăciun! E prima vacanță în 5! Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot!”, a împărtășit artista cu fanii ei.

Cântăreața și Victor Cornea formează un cuplu de la jumătatea lunii iunie iar lucrurile au evoluat destul de repede între ei. Cei doi s-au mutat deja împreună și se comportă ca o adevărată familie, mai ales că fetițele artistei l-au acceptat imediat în viața lor pe tânărul jucător de tenis.

Andreea Bălan este mai mult decât fericită pentru că iubitul ei se înțelege de minune cu fetițele ei, Clara și Ella, se joacă cu ele și le intră în voie, iar la rândul lor, micuțele îl îndrăgesc pe Victor Cornea. Azi, Ella și Clara s-au întâlnit cu Moș Crăciun în Laponia și au fost în elementul lor. Fetele nu-l scapă deloc din ochi pe iubitul mamei lor, cu care se joacă neîncetat, dar se bucură și de zăpada pe care au găsit-o în vacanță.

Familia Andreei Bălan s-a cazat într-o cabană iar cele mici aleargă de colo-colo fiind fericite și se joacă cu o jucărie de pluș cu Victor Cornea, mai precis ele o aruncă de la etaj, iar Victor le-o “trimite” înapoi de jos.

Ce alte vedete sunt acum în vacanță în Laponia

Laponia este destinația de vacanță preferată a vedetelor în această perioadă. Tot pe 3 decembrie s-au îmbarcat către orașul lui Moș Crăciun și Adela Popescu cu Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor, nerăbdători nevoie mare să ajungă la zăpadă și derdeluș, Răzvan și Irina Fodor împreună cu fiica lor de 12 ani, Diana, dar și Iuliana Marciuc. Se pare că în curând și Oana Roman o să plece în Laponia împreună cu fiica ei, Isa, pentru că le-a arătat deja urmaritorilor săi de pe Instagram cum se pregătește cu haine groase pentru cea mai tare destinație de vacanță de iarnă.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net