Motivul pentru care Andreea Bălan crede că trebuie să facem copii târziu în viață „Le-am conceput pe fetițe înainte ca eu să...”

Andreea Bălan are două fetițe minunate care îi umplu viața de bucurie și iubire. Ella și Clara i-au schimbat radical destinul cântăreței care și-a dorit foarte mult să aibă copii. Totuși, iată că recent a făcut dezvăluiri despre ceea ce implică rolul de părinte și a mărturisit că, după părerea sa, părinții ar trebui să facă copii mult mai târziu în viață. Iată motivul!

Andreea Bălan, dezvăluiri uimitoare despre viața de părinte
Andreea Bălan, dezvăluiri uimitoare despre viața de părinte

Andreea Bălan, dezvăluiri uimitoare despre viața de părinte

Într-un nou vlog publicat pe canalul său de YouTube, vedeta a vorbit despre un subiect important pentru ea: spiritualitatea. Cântăreața a împărtășit din învățăturile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului și este de părere că este necesar să ne preocupăm de evoluția noastră emoțională, mai ales dacă ne dorim să avem copii. Andreea a declarat că este important să facem copii ceva mai târziu în viață pentru că avem nevoie de o perioadă de timp în care să ne vindecăm problemele emoționale și traumele pentru a nu le transmite urmașilor noștri.

Cred că este foarte important să nu transmitem traumele din generație în generație, să facem copii destul de târziu în viață, cât putem. La modul după ce ajungem să ne vindecăm anumite traume și după ce noi suntem bine cu noi înșine ca să nu transmitem mai departe anxietățile și fricile copiilor noștri. Dar această claritate o obții după ce lucrezi foarte, foarte mult cu tine. Evident că eu am început lucrul cu mine înainte să le am le Ela și pe Clara, dar nu l-am terminat și tot timpul suntem într-un proces continuu de vindecare.

Mi-am dorit foarte mult copii, așa că le-am conceput pe fetițe înainte ca eu să mă vindec complet. Totodată sunt îndulgentă cu mine și cred că așa ar trebui să fie toate mamele și în general părinții. Să își dorească să fie versiunea lor cea mai bună, să își dorească să se vindece și în același timp să înțeleagă că fiecare dintre noi facem ceea ce putem în condițiile date.”

Vedeta a mai spus că ani de zile a făcut terapie, lucru ceea ce a ajutat- foarte mult însă ceea ce a ajutat-o cel mai mult au fost experiențele triste, care au ajutat-o să învețe lecții importante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net