Andreea Bălan și Victor Cornea trec la un alt nivel? „Vine un bebe”, a fost afirmația care a uimit pe toată lumea

Deja formează un cuplu de ceva vreme, iar într-o perioadă scurtă de timp au reușit să devină unul dintre cele mai îndrăgite și populare cupluri din lumea mondenă a țării noastre. Este vorba, desigur, despre nimeni alții decât Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani), care par mai fericiți ca oricând împreună! Ei bine, o postare recentă a Andreei Bălan pe rețeaua de socializare Instagram i-a făcut pe fanii ei să se gândească că relația celor doi urmează să devină chiar mai strânsă!

După cum știm cu toții, cei doi deja formează un cuplu de ceva vreme, iar într-o perioadă destul de scurtă de timp, au reușit să devină unul dintre cele mai îndrăgite și populare cupluri din lumea mondenă a țării noastre.

Este vorba, desigur, despre nimeni alții decât Andreea Bălan, în vârstâ de 39 de ani, și Victor Cornea, care a împlinit deja 30 de ani. Cei doi par mai fericiți ca oricând împreună și nu ezită să își arate dragostea în mod public! Ei bine, o postare recentă a Andreei Bălan pe rețeaua de socializare Instagram i-a făcut pe fanii ei să se gândească că relația celor doi urmează să devină chiar mai strânsă!

„Vine un bebe”

Vedeta a explicat imediat care este situația
Vedeta a explicat imediat care este situația

Mai precis, speculația a părut în urma unei postări a Andreei Bălan pe pagina ei personală de Instagram, unde a apărut purtând o rochie superbă, roz! Alături de imaginile postate, artista a scris și comentariul „Life is too short to wear boring clothes”, adică, în traducere, „Viața este prea scurtă ca să porți haine plictisitoare”.

Ei bine, unul dintre comentariile postate de către fanii cântăreței a observat un detaliu interesat privind rochia pe care o poartă aceasta, așa că și-a făcut opinia auzită printre comentariile de pe Instagram! „Vine un bebe”, spune comentariul lăsat la postarea Andreei Bălan, însă artista a explicat imediat situația.

„Rochia are un corset umflat, nu e niciun bebe”, spune aceasta, nedorind să lase loc speculațiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net