Andreea Bălan, excursie la Paris cu alt bărbat! L-a lăsat pe Victor Cornea acasă și a dansat cu el în brațe în fata turnului Eiffel

Andreea Bălan trăiește o perioadă de vis, iar în urmă cu doar câteva zile, vedeta a sărbătorit ziua de naștere a fetiței ei, Ella Maya, care a împlinit deja 7 anișori. Ei bine, cum timpul nu stă în loc, după petrecere, vedeta a și pornit spre Paris, unde urmează să aibă un show spectaculos! Ei bine, se pare că faimoasa cântăreață are alături un vechi prieten, pe Petrișor Ruge!

Andreea Bălan trăiește o perioadă de vis! În urmă cu doar câteva zile, pe data de 9 octombrie, vedeta a sărbătorit ziua de naștere a fetiței ei, Ella Maya. Cea mică deja a împlinit 7 anișori, iar mama ei a dorit să îi organizeze o festivitate impresionantă, pentru a marca momentul.

Ei bine, cum timpul nu stă în loc, la scurt timp după petrecere, vedeta a și pornit spre Paris, unde urmează să aibă un show spectaculos! Iar alături de ea în capitala Franței nu se află tenismenul Victor Cornea, ci un vechi prieten, nimeni altul decât Petrișor Ruge!

După cum ne putem aminti, relația de prietenie dintre Andreea Bălan și Petrișor Ruge este una foarte veche, iar mulți dintre noi poate că am și văzut clipele în care aceasta s-a născut! Ei bine, pentru aceia care nu își amintesc, sau poate că nici nu știu despre ce este vorba, Andreea Bălan și Petrișor Ruge au concurat împreună la emisiunea „Dansez pentru Tine”, în urmă cu mulți ani! În urma show-ului de la PRO TV, cei doi au rămas prieteni foarte buni, iar acum dansează împreună de mai bine de 17 ani!

Andreea Bălan și Petrișor Ruge dansează împreună la Paris

Andreea Bălan se află la Paris / foto: Instagram
Andreea Bălan se află la Paris / foto: Instagram

Ei bine, în imaginile postate de vedetă pe contul ei personal de Instagram, putem vedea cum cei doi încă împărtășesc aceeași dragoste puternică pentru dans! Andreea Bălan și Petrișor Ruge dansează împreună în Paris, chiar în fața Turnului Eiffel, iar vedeta a scris, alături de imaginile postate, „Copii in Paris 🤗🗼🌈”.

Ei bine, se pare că după atât de mulți ani petrecuți împreună, prietenia lor este la fel de puternică, la fel precum dragostea pentru dans și muzică, pe care o împărtășesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net