Detalii neștiute din mariajul Andreei Bălan cu George Burcea. Cât a durat, de fapt, căsnicia dintre cei doi

Cu câteva zile înainte, Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani) au vorbit despre o posibilă căsătorie. Și chiar dacă au precizat că este devreme să se gândească până în acel punct, cei doi formează în prezent unul dintre cele mai renumite cupluri din showbiz-ul autohton. Totodată, artista a vorbit și despre fosta ei căsnicie, pe care a avut-o cu George Burcea (35 de ani).

Detalii neștiute din mariajul Andreei Bălan cu George Burcea / Foto: Instagram
Detalii neștiute din mariajul Andreei Bălan cu George Burcea / Foto: Instagram

Într-un interviu Viva.ro, Andreea Bălan (39 de ani) și actualul ei partener, Victor Cornea, (30 de ani) au oferit mai multe detalii despre relația lor, cât și primele confesiuni despre o posibilă căsătorie. Tenismenul consideră că până la o căsătorie mai e cale lungă și trebuie, mai întâi, să vadă ce le rezervă viitorul. De asemenea, cântăreața pare să împărtășească același punct de vedere cu al iubitului ei, mai ales că ea a mai fost căsătorită și în trecut. Andreea Bălan a specificat că o relație frumoasă și sănătoasă nu este fortificată de un document oficial, bătând astfel apropo la căsnicia ei cu George Burcea (35 de ani), cel cu care are și două fetițe.

Andreea Bălan: „Doar iubirea ține doi oameni împreună”

„Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună”, a declarat Andreea Bălan.

Totodată, artista este de părere că este important „ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie”: „Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net