Detalii neștiute din mariajul Andreei Bălan cu George Burcea. Cât a durat, de fapt, căsnicia dintre cei doi

Cu câteva zile înainte, Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani) au vorbit despre o posibilă căsătorie. Și chiar dacă au precizat că este devreme să se gândească până în acel punct, cei doi formează în prezent unul dintre cele mai renumite cupluri din showbiz-ul autohton. Totodată, artista a vorbit și despre fosta ei căsnicie, pe care a avut-o cu George Burcea (35 de ani).

Detalii neștiute din mariajul Andreei Bălan cu George Burcea / Foto: Instagram
Detalii neștiute din mariajul Andreei Bălan cu George Burcea / Foto: Instagram

Într-un interviu Viva.ro, Andreea Bălan (39 de ani) și actualul ei partener, Victor Cornea, (30 de ani) au oferit mai multe detalii despre relația lor, cât și primele confesiuni despre o posibilă căsătorie. Tenismenul consideră că până la o căsătorie mai e cale lungă și trebuie, mai întâi, să vadă ce le rezervă viitorul. De asemenea, cântăreața pare să împărtășească același punct de vedere cu al iubitului ei, mai ales că ea a mai fost căsătorită și în trecut. Andreea Bălan a specificat că o relație frumoasă și sănătoasă nu este fortificată de un document oficial, bătând astfel apropo la căsnicia ei cu George Burcea (35 de ani), cel cu care are și două fetițe.

Andreea Bălan: „Doar iubirea ține doi oameni împreună”

„Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună”, a declarat Andreea Bălan.

Totodată, artista este de părere că este important „ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie”: „Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac”, a mai adăugat Andreea Bălan.

image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net