Bat clopote de nuntă? Ce spune Victor Cornea despre căsătoria cu Andreea Bălan

Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani) formează unul dintre cele mai renumite cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de câteva luni bune, chiar dacă afișează imaginea unor îndrăgostiți de-o viață. Recent, atât artista, cât și tenismenul ,au oferit primul interviu „la dublu”, ocazie cu care au făcut și primele confesiuni despre o posibilă căsătorie. 

Victor Cornea și Andreea Bălan / foto: Colaj Click!
Victor Cornea și Andreea Bălan / foto: Colaj Click!

Fosta membră a trupei „Andre” a lăsat în urmă trecutul tumultos și dezamăgirile cu care s-a confruntat. Acum consideră că a găsit iubirea adevărată în brațele tenismenului Victor Cornea care, odată primită întrebarea referitoare la o posibilă căsătorie, a precizat că este devreme să se gândească până în acel punct. 

Victor Cornea: „Avem o conexiune divină”

Întrebat când are de gând să-i ofere inelul de logodnă iubitei sale, Victor Cornea nu s-a aruncat cu capul înainte, căci consideră că până la o căsătorie mai e cale lungă și trebuie, mai întâi, să vadă ce le rezervă viitorul. 

„Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent.”, a mărturisit Victor Cornea, într-un interviu viva.ro

La rândul ei, Andreea Bălan pare să împărtășească același punct de vedere cu al iubitului ei. Blondina consideră că o o relație frumoasă și sănătoasă nu este fortificată de un document oficial. 

„Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună.”, a spus Andreea, la rândul ei, pentru sursa citată.

Ce planuri de viitor au Andreea Bălan și Victor Cornea 

Andreea Bălan și Victor Cornea, despre planurile lor de viitor / foto: Instagram
Andreea Bălan și Victor Cornea, despre planurile lor de viitor / foto: Instagram

Cei doi au dovedit că sunt persoane ambițioase și pasionate de carierele lor, calități care i-au făcut să se asemene și mai mult. În timp ce visul tenismenului este acela de a ajunge numărul unu mondial în tenis, artista își dorește, înainte de toate, sănătate pentru a-și realiza toate planurile. 

„Victor Cornea: Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie. Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Șlam-ul din Australia, la începutul anului viitor, Australian Open. Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Șlam și să ajung numărul unu mondial.

Andreea Bălan: Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac.”, au mai spus cei doi, în cadrul interviului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net