George Burcea arată mai bine ca oricând! Ce se întâmplă cu dantura lui, de când și-a dat aparatul dentar jos

Ultima actualizare:

George Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai pasionale cupluri din showbiz-ul românesc timp de trei ani și au decis să se despartă atunci când fanii lor se așteptau mai puțin.

George Burcea
George Burcea

Ceea ce îi miră, probabil, pe fani este faptul că George Burcea nu pare să sufere prea mult. Arată din ce în ce mai bine, are grijă de el și nu îi este rușine să își arate fericirea pe rețelele de socializare.

Recent, George Burcea a făcut o serie de filmulețe în care le dezvăluia oamenilor care îl urmăresc că va începe câteva proceduri care îi vor îmbunătăți aspectul fizic. Astfel, după ce și-a dat aparatul dentar jos, simpaticul actor merge des la controlul stomatologic de rutină, pentru a vedea că totul este în regulă. 

Și-a dat jos aparatul dentar și a făcut o injecție

George Burcea și-a scos aparatul dentar / foto: arhivă personală
George Burcea și-a scos aparatul dentar / foto: arhivă personală

Puțin știu că George Burcea suferă de alopecie. Actorul a mărturisit că i-a căzut părul în urmă cu câțiva ani, iar cum porțiuni de pe ten unde nu-i crește barba.

Pentru că a primit o mulțime de întrebări de la fani privind acest aspect, fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că a făcut o injecție și așteaptă să vadă rezultatele. Asta, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, un alt lucru de s-a ocupat au fost cearcănele care i-au apărut din cauza orelor pierdute de somn și programului haotic. Mai mult decât atât, el a scăpat și de aparatul dentar pe care îl avea de doi ani, așa cum v-am zis mai sus, iar acum are un zâmbet perfect.

„Am tot primit mesaje cu privire la lipsa mea de bărbiță. Este de la alopecie și care m-am confruntat și în trecut. Mi-am făcut o injecție și sper să mi se rectifice totul. Odată rezolvate aceste fire de păr lipsă. Mai trebuie să rezolv cu aceste cearcăne. Cafele, nopți pierdute, stat cu copii, încălzit lapte, filmări, machiaj, dormit destul de puțin, cearcănele mi s-au adâncit.

Nu sunt nici bătrân, dar nici prea tânăr la 15-20 de ani. Dacă tot am intrat în reparații de cearcăne și de bărbiță, trebuie să îmi scot și acest gard din gură cum spune tovarășul meu, Cezar Ouatu. Timp de doi ani l-am purtat și abia aștept să-mi fac dinții frumoși că m-am săturat de probleme’, a povestit George Burcea pe InstaStory, acum ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net