Viviana Sposub, clipe de panică la o ieșire în oraș: „Am început să țip, toată lumea s-a...”

Viviana Sposub a tras o sperietură de zile mari în momentul în care a mers să mănânce la o terasă, de una singură. Fosta iubită a lui George Burcea a fost „atacată” de un invitat nedorit, care a făcut-o să treacă printr-o mare sperietură.

Întâmplarea hilară de care a avut parte Viviana Sposub / foto: Arhivă Click!
Întâmplarea hilară de care a avut parte Viviana Sposub / foto: Arhivă Click!

Vedeta de televiziune le-a povestit fanilor de pe Instagram cum, la scurt timp după ce a mâncat, o pisică mare a căzut pe ea, dintr-un copac aflat în apropiere. 

Viviana Sposub: „Din copacul de lângă masa mea, a căzut pe mine o pisică”

Tânăra a început prin a le mărturisi fanilor faptul că rareori obișnuiește să iasă singură în oraș pentru a mânca. Deși îi provoacă anxietate, de data aceasta și-a făcut curaj, fără a se gândi la pățania de care urma să aibă parte. 

„Tocmai am ajuns acasă, am fost prin cartier să mănânc ceva, singură. Deși am anxietatea asta când ies de una singură la masă. Mi se pare că se uită toată lumea la mine, de data asta am zis ce poate să fie atât de penibil că stau singură la masă și mănânc. Stați să vedeți. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde să nu fie mulți oameni. Am ajuns acolo, era full.

Pe lângă faptul că a durat o oră jumate să vină mâncarea, timp în care am stat singură. Acum ajungem la partea interesantă. După ce am terminat de mâncat, stăteam eu liniștită și mă uitam pe telefon, scriam niște mesaje, iar din copacul de lângă masa mea, a căzut pe mine o pisică. O pisică mare, grea!”, a început a povestit Viviana Sposub, pe Instagram.

Vedeta s-a amuzat pe tema celor întâmplate / foto: Arhivă Click!
Vedeta s-a amuzat pe tema celor întâmplate / foto: Arhivă Click!

Din fericire, Viviana Sposub nu a pățit nimic, dimpotrivă, imediat după incident, a apucat-o o criză de râs. 

„Vă dați seama că am început să țip. Au început câinii să latre, toată lumea s-a întors să vadă ceea ce s-a întâmplat, s-au ridicat. (…) Vă dați seama ce pisică mare era și de unde a căzut. Am avut o criză de râs și nu puteam să mă opresc, am cerut mâncarea la pachet și am plecat. Asta a fost experiența mea la terasă. Sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită..”, a continuat Viviana Sposub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net